Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Designated Survivor • Ozzy Osbourne

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Wat zijn de gevolgen voor Tom Kirkman na het grote verlies?

Designated Survivor is weer hervat op Netflix. Het tweede deel van seizoen 2 zal er flink anders uitzien na het grote verlies voor Tom Kirkman in de aflevering voor de mid season-break. Wat mogen we verwachten van de resterende afleveringen? Showrunner Keith Eisner ging daar op in en introduceerde ook een aantal nieuwe personages.


Gina Rodriguez (Jane the Virgin) speelt hoofdrol in nieuwe romcom van Netflix

De hoofdrol in Someone Great is naar Gina Rodriguez gegaan. In deze nieuwe romantische komedie van Netflix zal de actrice die vooral bekend is van Jane the Virgin een vrouw spelen wiens hart verscheurd wordt, nadat ze gedumpt is. Ze besluit om met twee vrienden naar New York te gaan om van haar liefdesverdriet af te komen. Daarna zal ze naar de andere kant van het land vertrekken, voor haar droombaan.


Ouders Maddie McCann willen niet in Netflix-documentaire

Netflix laat een documentaire maken over de verdwijning van Maddie McCann, inmiddels alweer ruim tien jaar geleden. De reeks zal bestaan uit acht afleveringen en hierin zullen onderzoekers en andere betrokkenen bij de zaak aan het woord komen. De ouders van Maddie McCann zijn misschien wel de belangrijkste personen in het verhaal, maar zij willen niet meewerken aan de documentaire van Netflix.


Tony Cavalero is Ozzy Osbourne in Netflix-serie

Tony Cavalero is gecast om Ozzy Osbourne te spelen in een nieuwe serie van Netflix over de band Mötley Crüe. In deze serie wordt de autobiografie The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band verfilmd. Ook Ozzy Osbourne komt daar in voor, omdat hij ooit in het voorprogramma van de band zat. Naast Cavalero zijn ook Douglas Booth als Nikki Sixx, Iwan Rheon als Mick Mars, Machine Gun Kelly als Tommy Lee en Daniel Webber als Vince Neil gecast.


Netflix strikt Hasan Minhaj voor nog een talkshow

Netflix gelooft heilig in talkshows op het streamingplatform. Na Chelsea en Bill Nye verschenen onlangs ook David Letterman en Joel McHale met een talkshow op Netflix. Daar komt binnenkort nog een show bij. Hasan Minhaj gaat namelijk wekelijks een komische talkshow maken voor de streamingdienst. Er zullen 32 afleveringen gemaakt worden door Minhaj, die onder andere bekend werd als correspondent van The Daily Show.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?