Laatste nieuws over Netflix

Netflix heeft zeven nieuwe Nailed It! afleveringen in petto

Netflix heeft van Nailed It! zeven nieuwe afleveringen aangekondigd. De streamingdienst kondigde dit zojuist aan en deze afleveringen zullen een speciaal thema meekrijgen.

Nailed It!

Sinds begin dit jaar is er een Nailed It!-hype ontstaan. Nadat in februari het eerste seizoen uitkwam smulden ontzettend veel kijkers van Nailed It!, waarbij er tijdens het bakken van taarten en andere lekkernijen van alles mis ging.

Het zorgde voor enorm veel hilariteit, want na zoveel kookprogramma’s waar alles er gelikt uit ziet, was de kijker er ook aan toe om beelden te zien van minder begenadigde bakkers.

Nailed It! Holiday op Netflix

Nailed It! krijgt er van Netflix zeven nieuwe afleveringen bij. Onlangs verscheen al het tweede seizoen van Nailed It! op Netflix en daar zal het dus niet bij blijven. Op de nieuwe afleveringen van Nailed It! zullen we alleen nog wel enige tijd moeten wachten. De streamingdienst maakte namelijk bekend dat de zeven nieuwe afleveringen in december gelanceerd zullen worden. Deze zullen naast de al bestaande Nailed It! reeks komen. Met Nailed It! Holiday mogen we namelijk zeven speciale afleveringen verwachten.

Daarmee is het moment van de lancering direct verklaard, want een betere tijd dan de feestmaand kan er bijna niet bedacht worden. In die tijd zullen de nodige baksels gemaakt worden, wat voor een hoop stress in frustraties in de keukens kan leiden. Wanneer Nailed It! Holiday precies op Netflix zal verschijnen in december is nog niet bekend. Die releasedatum zal later bekend gemaakt worden door Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?