Laatste nieuws over Netflix

Netflix nog altijd gratis

Netflix werd in 11 september in Nederland gelanceerd en hoewel er op het internet steeds meer vraag naar de online streamingdienst kwam wilde Netflix de massa aanspreken. Dit hebben ze gedaan door de eerste maand als abonnee gratis aan te bieden.

De interesse is natuurlijk snel gewekt als je zegt dat je honderden films en series te bieden hebt. De grote vraag was echter ook voor Netflix of de Nederlander daar 7,99 euro voor wil betalen per maand. Dat oordeel laat Netflix de klant zelf vellen, door ze eerst een gratis maand te laten proefdraaien. Hier zitten geen addertjes onder het gras, behalve dat je wel tijdig (dus voor het einde van de maand) je abonnement moet opzeggen als je hebt besloten dat je er geen acht euro per maand voor wil betalen.

Inmiddels is Netflix dus al anderhalve maand in ons land en nog steeds is het mogelijk om de dienst gratis een maand uit te proberen. Of Netflix dit permanent zal aanhouden is natuurlijk nog maar de vraag. Het kan ook aangeven dat ze nog meer Nederlanders willen laten proeven aan het aanbod van Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?