Laatste nieuws over Netflix

Netflix nu ook beschikbaar op ‘slimme schermen’ van Google

Nest-Hub-Netflix

Netflix is vanaf nu op nog meer manieren te bekijken. Google heeft namelijk naar buiten gebracht dat de streamingdienst voortaan ook te bekijken is via hun slimme schermen.

Nest Hub en Nest Hub Max

Op zowel de Nest Hub als de Nest Hub Max is Netflix vanaf nu beschikbaar. Op deze apparaten is de applicatie van Netflix toe te voegen via Google Home of de Assistent-app. Het is vervolgens mogelijk om via het scherm je film of serie te starten, maar dat ook via spraakopdrachten via de Google Assistent. Op de Next Hub Max is het zelfs mogelijk om met handgebaren een film af te laten spelen of op pauze te zetten.

Nog niet officieel in Nederland

De Nest Hub is in Nederland overal verkrijgbaar. De Next Hub Max laat nog wel op zich wachten en is alleen via internationale kanalen te verkrijgen. Met de toevoeging van Netflix worden de mogelijkheden van de slimme apparaten van Google flink uitgebreid. Tot dusver werden ze vooral gebruikt om foto’s op te tonen en video’s te bekijken. Ook zorgt de Google Assistent-functie ervoor dat vragen werden beantwoord en bijvoorbeeld het weerbericht bekeken.

Bekijk meer opties om Netflix op televisie te bekijken