Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult bizar groot filmaanbod voor 2022 met Knives Out en Enola Holmes

Het filmaanbod wordt steeds uitgebreider op Netflix en ook in 2022 kun je heel veel krakers verwachten. Een aantal daarvan waren al bekend, maar nu is er nog veel meer vrijgegeven door de streamingdienst. En zowat iedere grote naam uit Hollywood zal dit jaar wel met een film verschijnen op Netflix.

Enola Holmes 2 en Knives Out 2

Twee bekende films waar velen al op zitten te wachten zijn Enola Holmes en Knives Out. Van deze films volgt later dit jaar een tweede deel. Met een korte omschrijving is er alvast meer bekend over de films. Zo is Enola Holmes net zoals haar beroemde broer Sherlock Holmes nu in te huren als detective. Haar eerste zaak is het vinden van een vermist meisje. Al snel stuit ze op een groot mysterie, waar Sherlock zich ook mee komt bemoeien. In Knives Out 2 wordt Daniel Craig als Benoic Blanc opnieuw ingeschakeld om een moordzaak op te lossen. Ditmaal in Griekenland, waar weer een groep kleurrijke verdachten op hem staan te wachten.

Hele grote namen

Hou je vast voor bloedstollende actie met Ryan Gosling en Chris Evans in The Grey Man, of een episch sciencefiction avontuur met Halle Berry in The Mothership. Ga klaarzitten voor een dubbele feature met Adam Sandler (Hustle and Spaceman) en Jamie Foxx (Day Shift en They Cloned Tyrone), of barst uit in lachen met komische duo’s Jonah Hill en Eddie Murphy (You People), Kevin Hart en Mark Wahlberg (Me Time), en een stop-motion-reünie met Jordan Peele en Keegan-Michael Key (Wendell & Wild).

Veel familiefilms

Films waar je met het hele gezin van kunt genieten; waan je weer kind met Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Zoe Saldaña in The Adam Project. Maak een fantastische reis met de animatiefilm The Sea Beast, of beleef avonturen met Jason Momoa in Slumberland en met Charlize Theron en Kerry Washington in The School for Good and Evil. Zing mee met Lashana Lynch en Emma Thompson in Roald Dahl’s Matilda. Dit alles is te verwachten in 2022 op Netflix.

Bekijk de filmpreview van Netflix voor 2022

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?