Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult eerste beelden Avatar: The Last Airbender

In 2024 is het eindelijk zover, de lang verwachte live-action serie van Avatar: The Last Airbender. Netflix heeft nu ook de eerste beelden vrijgegeven van de Vuurnatie personages, Vuurheer Ozai, Generaal Iroh, Commandant Zhao, Prinses Azula en Prins Zuko.

Vier naties leefden in harmonie

Water. Aarde. Vuur. Lucht. De vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren.

Vuurheer Ozai

Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang (Gordon Cormier), een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai.

Bondgenoten

Maar met een gedreven kroonprins Zuko die vastbesloten is om hen te vangen, zal het geen gemakkelijke taak zijn. Ze zullen de hulp nodig hebben van de vele bondgenoten en kleurrijke personages die ze onderweg tegenkomen. Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender zal in 2024 verschijnen en bestaat uit acht afleveringen van zestig minuten. Hieronder de eerste beelden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?