Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult releasedatum Ozark seizoen 2

Netflix heeft de releasedatum van Ozark seizoen 2 bekend gemaakt. Het was al enige tijden wachten op de datum waarop de succesvolle serie verder zou gaan. Vorig jaar lanceerde Netflix het eerste seizoen eind juli, maar dit jaar moeten dik een maand langer wachten. De releasedatum van Ozark seizoen 2 op Netflix is 31 augustus, zo is te zien in onderstaande aankondiging.

Ozark

Ozark is een gebied in Amerika dat je gerust the middle of nowhere kunt noemen. De familie Byrde is op dit gebied aangewezen, nadat Marty gigantisch in de problemen is geraakt. Behalve zijn job als boekhoeder hielp Marty ook een grote drugsorganisatie met het witwassen van geld.

Wanneer daar problemen ontstaan moet Marty er voor zorgen dat niet alleen zijn leven veilig is, maar ook van zijn complete gezin. Hij doet de organisatie een belofte dat de Ozarks een goudmijn is om drugs te verkopen. Marty krijgt een kans om de belofte in te lossen, maar moet dan wel binnen een half jaar 50 miljoen dollar witwassen. Een pittige uitdaging.

Ozark seizoen 2 op Netflix

In Ozark seizoen 2 gaat op Netflix het spannende verhaal verder. Het seizoen eindigde toen Marty in een felle strijd verwikkeld raakte met Jacob Shell. Ook Shell houdt zich, in het gebied dat alleen in het hoogseizoen druk bezocht is, bezig met criminele activiteiten. De strijd tussen Marty en Jacob laaide onder meer op toen bleek dat Marty een nachtclub had opgekocht die eerder onderdeel uitmaakte van het imperium van Jacob. Ruth is Marty’s partner in crime en runt die nachtclub. Daarmee leek de jonge vrouw na een onrustige periode eindelijk haar draai gevonden te hebben. Van rust in Ozark is echter nooit sprake en dat zal ook in het tweede seizoen merkbaar zijn.

Eerder schreven we al waar Ozark seizoen 2 over zou gaan. Zo zal de band tussen Ruth en Marty in het tweede seizoen nog hechter worden, terwijl ook de vader van Ruth een belangrijke rol zal spelen in het nieuwe seizoen. Het trage tempo kenmerkt de serie en dat zal volgens de betrokkenen bij Ozark ook in het tweede seizoen het geval zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?