Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult teaser Don’t Look Up met bizarre sterrencast

Eind dit jaar gaat Don’t Look Up in première op Netflix, een ambitieuze Original-film met een absolute sterrencast. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Meryl Streep en zelfs Ariana Grande komen voorbij.

Nieuwe trailer

Netflix heeft de aankomende komedie nu een eerste teaser gegeven, waarin de bovengenoemde ‘bekende koppen’ te zien zijn. Adam McKay is de regisseur van het project en deze filmmaker kennen we van onder meer The Big Short, Vice en Ant-Man.

Don’t Look Up draait om twee niet zo succesvolle astronomen (DiCaprio en Lawrence) die plotseling ontdekken dat er over zes maanden een meteoriet op aarde zal neerstorten. De twee willen de wereld waarschuwen voor het grote gevaar dat de ‘mensheid’ tegemoet komt, maar hebben alle moeite van de wereld om te slagen in die missie!

Dat heeft de wereld op dit moment nodig

Er hangt een zweem van geheimhouding rond de aankomende Netflix-film, maar McKay onthulde onlangs wel: “Het zal geen komedie zijn zoals Step Brothers, met Will Ferrell in de hoofdrol. Je moet meer denken aan een film à la Idiocracy, van regisseur Mike Judge.” Waarom heeft hij een nieuwe komedie geregisseerd? “Dat heeft de wereld op dit moment nodig, met al die ellende.”

Sterrencast

Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence spelen dus de twee astronomen in Don’t Look Up, maar er komen, zoals hierboven gemeld, véél meer sterren voorbij. Wat te denken bijvoorbeeld van Jonah Hill, die al samen met DiCaprio te zien was in The Wolf of Wall Street. Ook Cate Blanchett, Matthew Perry, Meryl Streep en Timothée Chalamet zijn te zien in de Netflix-film, en daarnaast maakt Ariana Grande haar debuut op het witte doek.

Op 10 december aanstaande krijgt Don’t Look Up een gelimiteerde release in de bioscopen, waarna de komedie op 24 december in première gaat op Netflix. Een ideale film voor kerstavond, dus!

Bekijk de teaser van Don’t Look Up:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?