Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult trailer finaleseizoen Dead to Me

Het is bijna zover: Dead to Me seizoen 3 verschijnt op 17 november op Netflix. Het betekent de zwanenzang van de show met daarin actrices Christina Applegate en Linda Cardellini, en nu voorziet de streamingdienst ons van een trailer!

Jen en Judy

In Dead to Me draait het om Jen (Applegate) die haar man is verloren door een aanrijding. Ze komt per toeval, zo denkt ze, Judy (Cardellini) tegen. Judy wordt al snel haar steun, maar blijkt juist verantwoordelijk te zijn voor de dood van de man van Jen. Wanneer dit duidelijk wordt komt alles in een stroomversnelling en stapelen de problemen voor beide dames zich al snel op. Voor Dead to Me was een derde seizoen minimaal noodzakelijk om de grote cliffhanger van het einde van het tweede seizoen op te lossen.

Moordzaak

In het derde seizoen is het wederom raak voor Jen en Judy: na een mysterieus ongeval, een vermissing en een… discutabel alibi zijn de twee hoofdverdachten in een moordzaak. En dat is zeker niet het enige wat er speelt… Showrunner Liz Feldman is maar wat blij dat ze in de gelegenheid is gesteld een derde seizoen te maken: “Van start tot finish is Dead to Me de show zoals ik deze wilde maken. Dat we het dan ook mogen afronden is een fantastisch cadeau.”

MS

Dead to Me is mede aan zijn laatste seizoen toe omdat de bovengenoemde Christina Applegate aan de heftige spierziekte multiple sclerose (MS) lijdt. Dat brengt natuurlijk de nodige gezondheidsproblemen met zich mee. Ongeveer een jaartje geleden maakte ze bekend: “Dag vrienden. Een paar maanden geleden kreeg ik de diagnose MS. Het is een vreemde reis geweest. Maar ik ben zo gesteund door mensen die ik ken die ook deze aandoening hebben. Het is een moeilijke reis geweest. Maar zoals we allemaal weten, gaat de reis door. Tenzij er een klootzak is die de weg blokkeert.”

Wandelstok

Voor Applegate is de release van seizoen 3 van Dead to Me behoorlijk spannend: “Het is dan voor het eerst dat mensen mij zien zoals ik nu ben. Ik ben twintig kilo aangekomen en ik kan niet meer zonder wandelstok lopen. Ik wil dat mensen weten dat ik me daar heel bewust van ben…”

Op 17 november is het zover, dan gaan de spiksplinternieuwe Dead to Me-afleveringen in première bij Netflix. Het zijn er in totaal 10, waarna het over en sluiten is voor de serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?