Laatste nieuws over Netflix

Netflix ontvouwt plannen voor laatste deel 2015

Netflix
Het jaar 2015 is alweer zeven maanden onderweg en dus vond Netflix het tijd om de plannen voor de resterende vijf maanden te ontvouwen. Het is duidelijk dat Netflix hierin veel zal inzetten op het gebied van komedie. We mogen diverse cabaretshows verwachten. Daarnaast zijn er ook weer nieuwe kinderseries aangekondigd door Netflix.

Het nieuws werd door Netflix bekend gemaakt tijdens de Television Critics Academy (TCA) in Los Angeles. Het belangrijkste nieuws was misschien wel dat BoJack Horseman ook een derde seizoen zal krijgen. Onlangs verscheen het tweede seizoen van deze Netflix Original en nu is dus al bekend gemaakt dat het niet bij deze twee seizoenen zal blijven voor het paard. Gezien de hoge score van BoJack Horseman op IMDb (8.3)  is het nieuws van een derde seizoen ook helemaal niet zo vreemd.

Kinderseries op Netflix

Behalve BoJack Horseman was er dus meer nieuws vanuit het Netflix-kamp. Zo werden er zes nieuwe Kids Originals aangekondigd. Dit bericht volgt op een eerder publicatie van Netflix, waarin ook al zes series voor peuters werden aangekondigd voor de komende jaren. Puffin Rock zat daar toen ook al bij en was dit keer ook één van de zes genoemde titels voor kinderen. Op 1 september verschijnt deze kinderserie op Netflix.

Ruim twee weken daarvoor is er weer een nieuw resultaat van de samenwerking tussen Dreamworks en Netflix te zien. Nadat ze eerder al samenwerkten voor De Avonturen van de Gelaarsde Kat en Draken: race naar de rand is Dinotrux de derde serie die de partijen samen uitbrengen. In deze serie gaat de enorme Ty Rux met zijn vriendje Revvit de strijd aan met de snode D-Structs. Ook Ever After High Way Too Wonderland verschijnt in augustus nieuw op Netflix en hetzelfde geldt voor Project MC2. Deze serie is meer geschikt voor de wat oudere kinderen. In Project MC2 worden vier tienermeisjes geheim agent en passen ze de laatste theorieën uit de wetenschap en techniek toe om af te rekenen met het kwaad.

Vanaf november zal de serie Popples te zien zijn op Netflix. De poppetjes zijn zeer behulpzaam ingesteld, maar in hun drang om anderen te helpen zorgen ze er juist vaak voor dat het allemaal de mist in gaat! In december zal op Netflix te zien zijn hoe de Troetelbeertjes en Neefjes nieuwe avonturen beleven.

Cabaret op Netflix

Het cabaretaanbod van Netflix is al zeer behoorlijk. Zoek op onze aanbodpagina maar eens op ‘cabaret’, maar tegelijkertijd hoeft niemand bang te zijn dat er straks niets meer te lachen valt op Netflix. De streamingdienst zal namelijk doorgaan met het toevoegen van cabaretshows, die vaak zelfs exclusief op Netflix te zien zullen zijn. In het derde en vierde kwartaal van 2015 verschijnen de volgende cabaretshows op Netflix: Demetri Martin: Live (At the Time) (14 augustus), Anjelah Johnson: Not Fancy (2 oktober), Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers (16 oktober), John Mulaney: The Comeback Kid (13 november), Brent Morin (1 december) en Mike Epps: After Dark (18 december).

Verder zullen er ook genoeg series op Netflix verschijnen met een komische en soms serieuze ondertoon. Keith Richards zal vanaf 18 september met Under the Influence te zien zijn op Netflix. De wereldberoemde artiest van The Rolling Stones wordt besproken door sleutelfiguren en plaatsen die Keith hebben geïnspireerd. Op 6 november gaat Master of None live op Netflix. Hierin zal de komediant Aziz Ansari gevolgd worden. Aziz Ansari is een 30-jarige acteur uit New York. In 2016 zal Chelsea Does te zien zijn in een documentaire-achtige serie van vier films. Hierin gaat ze in de vier onderwerpen die haar bezighouden: het huwelijk, racisme, technologie en drugs.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?