Laatste nieuws over Netflix

Netflix opent september met Once Upon a Time seizoen 7

Once Upon a Time seizoen 7 verschijnt zeer spoedig op Netflix. Het zevende en laatste seizoen van de nog altijd zeer populaire reeks staat gepland voor 1 september, blijkt uit de applicatie van Netflix.

Slotseizoen

Begin dit jaar werd bekend dat Once Upon a Time afgerond zou worden na zeven seizoenen. De serie begon in 2011 en won razendsnel aan populariteit. Het zesde seizoen leek aanvankelijk het einde voor OUAT te worden, maar met een soort reboot werd er toch nog nieuw leven in de serie geblazen.

Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Once Upon a Time seizoen 7 zal op Netflix te zien zijn vanaf 1 september en daarmee wordt het dus nu al een prachtige opening van de maand. Dit is dus het allerlaatste seizoen dat er gemaakt is, ondanks dat er voor dit deel gloednieuwe verhaallijnen werden aangeboord. Seizoen 6 besloot namelijk met een gesloten einde en dat leek toen dus ook het afscheid van de reeks te worden. Niet iedereen was het daarmee eens en dus kwam er toch nog een zevende seizoen van Once Upon a Time seizoen 7.

Omdat de serie na seizoen 6 eigenlijk al was afgerond wordt er in seizoen 7 dus een verhaal gevolgd worden die los staat van de seizoenen daarvoor. Ook de cast ging behoorlijk op de schop, want de geliefde hoofdrolspelers Ginnifer Goodwin en Josh Dallas keerden niet meer terug in Once Upon a Time seizoen 7. Hetzelfde gold voor Jennifer Morrison, Emilie de Ravin en Jared S. Gilmore, maar ze waren nog wel éénmaal te zien in het slotseizoen, om het vertrek uit de reeks toe te lichten.

Tijdsprong

Zodra je via Netflix begint aan Once Upon a Time seizoen 7 zul je ook zien dat er een behoorlijke sprong in de tijd is gemaakt. De makers vonden dat vermoedelijk nodig, om met een schone lei te kunnen beginnen. Seizoen 7 speelt zich namelijk vijftien jaar na de laatste aflevering van seizoen 6 af.

Once Upon a Time seizoen 7 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?