Laatste nieuws over Netflix

13 Reasons Why-ster Katherine Langford in nieuwe Netflix-serie

Katherine Langford heeft de hoofdrol gescoord in Cursed, een nieuwe Netflix Original Serie. De actrice is natuurlijk bekend als Hannah Baker uit 13 Reasons Why, eveneens een serie van Netflix. Haar carrière als actrice gaat nu verder binnen de Netflix-familie.

Hannah niet meer in 13 Reasons Why

Het eerste seizoen van 13 Reasons Why draaide volledig om de zelfmoord van Hannah Baker. Voor Langford was dit de eerste grote rol in haar carrière en werd geprezen om de manier waarop ze Hannah had neergezet. Het tweede seizoen draaide om de nasleep van de zelfmoord van Hannah.

Langford liet na het verschijnen van het tweede seizoen van 13 Reasons Why al weten dat ze de kans klein acht dat ze te zien zal zijn in het derde seizoen. Nu ze een nieuwe hoofdrol in een serie te pakken heeft lijkt het inderdaad uitgesloten dat we Hannah Baker nog terug zullen zien in 13 Reasons Why seizoen 3.

Serie Cursed op Netflix

Cursed wordt een nieuwe Netflix Original Serie, bedacht door Frank Miller en Tom Wheeler. Miller staat bekend als een erkend comic bookschrijver en werkte tevens aan Sin City. Wheeler maakte naam met Puss In Boots. Zetna Fuentes (Ray Donovan) is bovendien aan boord gehaald om de afleveringen te regisseren. Ook is Fuentes uitvoerend producent van Cursed.

Over Cursed

Cursed wordt een nieuwe serie van Netflix gebaseerd op de legende van King Arthur. Het verhaal draait in dit geval echter om Nimue. Zij wordt gespeeld door Langford. Nimue is een tiener met een mysterieuze gave, waarmee ze voorbestemd is om de krachtige Lady of the Lake te worden. Cursed wordt door Netflix omschreven als een coming-of-age verhaal met thema’s die horen bij de moderne tijd. Wanneer Cursed uit gebracht wordt op Netflix is nog niet bekend. Wel werd bekend dat Wheeler en Miller samen gaan werken om het verhaal ook in de vorm van een comic book uit te brengen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?