Fuller House seizoen 4 Netflix

Fuller House (2016)

Fuller House is een sequel van Full House. Deze sitcom was in de jaren negentig van de vorige eeuw enorm populair. De serie draaide om de alleenstaande vader Danny Tanner (door Bob Saget) en zijn drie dochters D.J. (door Candace Cameron), Stephanie (door Jodie Sweetin) en Michelle (door Mary-Kate and Ashley Olsen). De meisjes hadden hun moeder verloren nadat zij was aangereden door een dronken chauffeur. Vriend Joey Gladstone (Dave Coulier) en zwager Jesse Katsopolis (John Stamos) helpen Danny een handje. De woning van de familie Tanner is al snel stampvol, want Jesse trouwt met Rebecca en zij krijgen een tweeling. Het huis kon dus bijna niet voller, maar dat zorgde altijd voor een gezellig en komisch geheel.

Fuller House vervolg op Full House

In Fuller House gaat de zo succesvolle serie verder. De meiden zijn inmiddels volwassen geworden en eigenlijk herhaalt de geschiedenis zich. D.J. is inmiddels getrouwd, werkt als dierenarts in San Francisco en heeft drie zoons. Op tragische wijze komt D.J. alleen voor zorg van haar familie te staan, maar gelukkig staat ze niet helemaal alleen. Haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy (Andrea Barber) trekken bij D.J. in om haar te helpen. Liefde, vriendschap en plezier staan centraal in Fuller House. Het eerste seizoen was een groot succes en daarom volgde binnen één jaar al seizoen 2 van Fuller House op Netflix.

Castleden keren terug in Fuller House

Het leuke aan Fuller House is dat de sterren van Full House hun rollen weer opgepakt hebben. D.J. wordt nog steeds gespeeld door Cameron en Stephaniie door Jodie. Ook Saget is weer als Danny te zien in Fuller House. Alleen Michelle, in de jaren negentig gespeeld door de Olsen Twins, keert niet terug in Fuller House.

Titel:  Fuller House (4 seizoenen)
Bekijk deze serie op Netflix
Genre: Komedie
Jaar: 2016
Duur: 30m
Leeftijd kijkersadvies: Alle leeftijden
IMDb: 7.1
Releasedate op Netflix: 14-12-2018

Regisseur: Mark Cendrowski
Acteurs: Candace Camercon Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber

Bekijk het volledige aanbod van Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?