Laatste nieuws over Netflix

‘Netflix overstag: Lucifer keert toch terug voor zesde seizoen’

Lucifer Netflix seizoen 5

Lucifer lijkt alsnog een zesde seizoen te gaan krijgen. Netflix kondigde vorig jaar aan dat het vijfde seizoen het laatste zou worden van de reeks met Tom Ellis in de hoofdrol. Nu is Netflix toch van gedachte veranderd.

Gesprekken gaande

TVLine komt met de primeur naar buiten dat Netflix in gesprek is met Warner Bros om de serie toch te verlengen. Lucifer werd oorspronkelijk uitgezonden door FOX, maar na drie seizoenen zette deze zender er abrupt een streep onder. Netflix nam de rechten over en liet een vierde seizoen maken. Deze werd enthousiast begroet en de aankondiging voor een vijfde seizoen liet niet op zich wachten. Wel werd direct besloten dat dit het absolute slotstuk zou zijn.

Seizoen 5 in twee delen

Wel een langer seizoen overigens, want het vijfde seizoen is in twee delen geknipt met telkens acht afleveringen. Nu blijkt dat Netflix de serie toch nog verder wil verlengen. Verdere details over hoe het vervolg eruit gaat zien laten nog op zich wachten. Net zoals een officiële verklaring van zowel Netflix als Warner Bros.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?