Laatste nieuws over Netflix

Netflix pakt uit met A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas Netflix
De kerst lijkt zo vlak voor Sinterklaas nog ver weg, toch verheugen we ons langzaam op de feestdagen in december. Ook Netflix is zich daarvan bewust en komt met van een kerstspecial die deze winter exclusief te zien zal zijn bij de streamingdienst: A Very Murray Christmas.

Er kan gerust gesteld worden dat Netflix flink uitpakt voor de kerstspecial. Het heeft een blik sterren opengetrokken om ervoor te zorgen dat jij straks een heerlijk kerstgevoel krijgt. Vanaf 4 december is A Very Murray Christmas te zien op Netflix. Het wordt een muzikaal gebeuren, met Bill Murray in de hoofdrol. Hij speelt Murray en is in voorbereiding op een kerstshow in het Carlyle Hotel in New York met veel bekende acteurs. Een gigantische sneeuwstorm lijkt er voor te zorgen dat al deze sterren niet naar New York kunnen komen.

George Clooney en Miley Cyrus in kerstfilm Netflix

Een kerstfilm zonder happy end is natuurlijk geen kerstfilm en dus zullen de sterren uiteindelijk vast en zeker op tijd aanschuiven bij Murray. De gasten die we in ieder geval langs zullen zien komen zijn George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock, Amy Poehler, Jason Schwartzman, Michael Cera, Maya Rudolph, Rashida Jones, Paul Shaffer en Phoenix Maar hoe ze dat voor elkaar zullen boksen is nog onbekend. Met A Very Murray Christmas hoef je de deur niet meer uit om een kerstfilm te zien. Vanaf 4 december kun je op Netflix vanaf je eigen bank naar een hartverwarmende kerstfilm kijken! Bekijk hieronder de trailer van A Very Murray Christmas.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?