Laatste nieuws over Netflix

Netflix pakt uit voor Halloween met 11 nieuwe horrorfilms- en series

Netflix Halloween

Halloween komt er weer aan en Netflix warmt ons alvast op met flink wat horror. Er zijn in aanloop naar 31 oktober namelijk heel wat films en series aangekondigd waarbij we bibberend op de bank plaats zullen nemen. Sensatie, gruwel en Halloween-lekkernijen komen naar Netflix tijdens dit spookachtige seizoen, zo laat de streamingdienst zelf weten. We hebben er een leuk overzicht van gemaakt.

#Alive

Oh Jun-U wordt wakker en ontdekt dat zijn familie zonder hem op vakantie is gegaan. Diezelfde ochtend breekt er een wereldwijd virus uit dat kannibalisme veroorzaakt. Wanneer zijn wifi-connectie het begeeft, kan Oh Jun-U enkel nog een boodschap van zijn vader beluisteren waarin die hem oproept om al het mogelijke te doen om in leven te blijven. Terwijl de hele wereld gek wordt en zombies onze planeet vernielen, blijft Jun-U zonder sociaal contact alleen achter in zijn appartement. Tot hij na 15 dagen merkt dat overbuurvrouw Kim Yu-Bin ook nog in leven is. Ze communiceren met behulp van handsignalen, vastbesloten om te ontsnappen uit het appartementencomplex dat volledig is overgenomen door zombies.

The Paramedic/El Practicante

Door een tragisch ongeluk belandt Angel in een rolstoel en komt hij in een depressie terecht. Hij is niet meer in staat om zijn leven op te pakken en zint op wraak. Hij viseert de personen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor het ongeval, met name de vrouw die hem verliet toen hij haar het meest nodig had…

Hubie Halloween (7 oktober)

Hubie Dubois (Adam Sandler) zorgt er elk jaar voor dat zijn stad op een veilige manier Halloween kan vieren. Dit jaar, met een ontsnapte crimineel en een nieuwe buurtbewoner, is Hubie extra op zijn hoede. Zodra er mensen beginnen te verdwijnen doet Hubie er alles aan om de politie en buurtbewoners ervan te overtuigen dat er gevaar op de loer ligt en hij de enige is die dit kan tegenhouden.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting (14 oktober)

Wanneer middelbare scholier Kelly Ferguson tijdens Halloween met tegenzin instemt om een avondje te babysitten op Jacob Zellman, wordt ze tegen alle verwachting in gerekruteerd door een internationale, geheime genootschap van babysitters. Hun missie: kinderen met speciale krachten beschermen tegen monsters. Om Jacob te beschermen moet Kelly samenwerken met Vice President Liz Lerue, techgenie Berna Vincent, creatief expert Cassie Zhen en toverdrankjes meester Curtis Critter. Samen moeten ze de Boogeyman, beter bekend als The Grand Guignol, de glamoureuze heks Peggy Drood en hun leger aan mysterieuze monsters verslaan.

Rebecca (21 oktober)

Na een wervelende romance in Monte Carlo met de knappe weduwnaar Maxim de Winter (Armie Hammer), komt de pasgetrouwde jonge vrouw (Lily James) aan in Manderley, het imposante familielandgoed van haar nieuwe echtgenoot. Naïef en onervaren settelt ze voorzichtig in haar nieuwe leven. Maar al snel staat ze in de schaduw van Maxim’s eerste vrouw, de elegante Rebecca, wiens beklijvende erfenis in leven wordt gehouden door Manderley’s sinistere huishoudster Mrs. Danvers (Kristin Scott Thomas).

Cadaver (22 oktober)

In de nasleep van een kernramp strijden Leonora, Jacob en hun dochter Alice om te overleven. Op een dag organiseert het lokale hotel een liefdadigheidsactie waarbij ze overlevenden van de ramp uitnodigen voor een theatervoorstelling inclusief maaltijd. Het uitgehongerde gezin heeft weinig andere opties en besluit om naar het hotel te gaan. Regisseur Mathias gebruikt het volledige hotel als toneel en geeft de aanwezigen maskers om hen te onderscheiden van de acteurs. Maar het toneelstuk neemt een bizarre wending wanneer sommige toeschouwers verdwijnen. De grens tussen realiteit en theater vervaagt snel wanneer ook Alice voor de ogen van Leo en Jacob verdwijnt. Er is geen twijfel meer mogelijk: er gebeuren verschrikkelijke dingen in het hotel van Mathias.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight (28 oktober)

Een groep tieners, verslaafd aan technologie, vertrekt naar een rehabilitatiekamp in het bos waar een sinistere kracht hen voor eeuwig offline wil houden.

His House (30 oktober)

Na een schrijnende ontsnapping uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan, heeft een jong vluchteling echtpaar moeite om zich aan te passen aan hun nieuwe leven in een klein Engels stadje waar het kwaad op de loer ligt.

Ratched (18 september)

Het verhaal van Ratched is geïnspireerd op het memorabele karakter ‘Nurse Ratched’ in ‘One Flew Over The Cuckoo’s Nest’ van Evan Romansky. In de bloedstollende dramaserie Ratched leren we Mildred Ratched kennen, een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina. Mildred gedraagt zich als een voorbeeldige verpleegster, maar naarmate de tijd vordert verandert dit volledig. Eenmaal Mildred meer betrokken raakt bij de verontrustende experimenten die op mensen worden uitgevoerd in de inrichting, verliest ze haar onschuld en zien we hoe een zorgzame vrouw verandert in een monster.

Oktoberfest: Beer & Blood (1 oktober)

Een rijke nieuwkomer met een duister verleden arriveert in het München van 1900 om het lokale Oktoberfest te verpletteren met zijn eigen brouwerij. Wanneer zijn dochter verliefd wordt op de erfgenaam van een rivaliserende brouwerij, ontstaat er een gewelddadige reeks gebeurtenissen die de toekomst van beide gezinnen in gevaar brengt.

The Haunting of Bly Manor (9 oktober)

The Haunting of Bly Manor speelt zich af in het Engeland van de jaren tachtig. Na de tragische dood van een au pair huurt Henry Wingrave een jonge Amerikaanse nanny in om voor zijn nichtje en neefje te zorgen. Zij wonen op het Bly Manor landgoed samen met chef-kok Owen, tuinman Jamie en de huishoudster mevrouw Grose. Maar niets is wat het lijkt op het landgoed. Duistere geheimen vol liefde en verlies wachten om ontdekt te worden in deze huiveringwekkende gothic romance. Op Bly Manor betekent doodgaan niet dat je er niet meer bent.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?