Laatste nieuws over Netflix

Netflix pakt uit voor Halloween met vijf horrorfilms

Halloween komt er weer aan en Netflix warmt ons alvast op met flink wat horror. Er zijn in aanloop naar 31 oktober namelijk vijf horrorfilms aangekondigd. We hebben ze voor je op een rij gezet.

In the Shadow of the Moon – 27 september

Met Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman en Michael C. Hall vormen de topcast voor In the Shadow of the Moon. Een film die tussen horror en thriller hangt. In 1988 jaagt politieman Thomas Lockhart op promotie. Daarom gaat hij in Philadelphia achter een seriemoordenaar aan die op mysterieuze wijze om de negen jaren opduikt. De misdaden beginnen iedere wetenschappelijke verklaringen te tarten en Lockhart raakt zo geobsedeerd dat hij zijn gezonde verstand verliest.

In the Tall Grass – 4 oktober

Van de vijf films is In the Tall Grass misschien wel de meest bekende. Netflix verfilmde afgelopen jaar al de Stephen King-verhalen 1922 en Gerald’s Game. Daar is nu dit verhaal bijgekomen. Het gaat om broer en zus Becky en Cal, die tijdens een trip door het platteland een noodkreet horen uit het hoge gras. En daarna hadden ze beter niet kunnen gaan kijken waar het geschreeuw vandaan kwam…

Fractures – 11 oktober

Een weekend met zijn schoonouders bezorgde Ray Monroe vooral stress en hij wil dan ook met gierende banden naar huis. Onderweg raakt zijn dochter Peri alleen gewond en zo snelt hij samen met zijn vrouw Joanne naar een ziekenhuis. Daar merkt Ray al snel dat het personeel twijfelachtige bedoelingen heeft en niet veel later zijn Peri en Joanne verdwenen. Het is aan Ray om zijn gezin te redden en de waarheid te achterhalen.

Eli –  18 oktober

De horrorfilm Eli speelt zich eveneens af in een ziekenhuis. De ernstig zieke Eli ondergaat een experimentele medische behandeling. De arts belooft hem dat hij beter zal worden, maar Eli krijgt steeds heftigere nachtmerrieachtige ervaringen. Dan beseft Eli dat de arts bijbedoelingen kan hebben bij het experiment.

Rattlesnake –  25 oktober

De makers van 1922 komen nu met Rattlesnake. De alleenstaande moeder Katrina rijdt samen met haar dochter dwars door de Verenigde Staten om een nieuw leven te beginnen. In een afgelegen gebied gaat haar auto stuk en wordt haar dochter Clara gebeten door een ratelslang. Om haar dochter te kunnen redden accepteert Katrina de hulp van een mysterieuze vrouw. Al snel blijkt dat ze een wederdienst moet leveren: het vermoorden van een vreemde.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?