Laatste nieuws over Netflix

Kijk nu toch samen films en series dankzij Netflix Party

Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om samen naar een serie te kijken op Netflix. Wil je toch tegelijk met een vriend of vriendin naar een serie kijken en erover kunnen praten? Dan is Netflix Party de ideale uitkomst!

Filmavond organiseren op afstand

De nieuwe functie Netflix Party is niet door Netflix zelf uitgegeven, maar is door actieve makers bedacht die zelf ook tegen de huidige problemen aanliepen. Door Netflix Party te gebruiken kun je een filmavond organiseren, maar je wel aan de social distancing houden.

Wat is Netflix Party?

Netflix Party is een extensie voor Google Chrome. Wanneer je deze extensie hebt geïnstalleerd gaat vervolgens alles vanzelf. Je opent Netflix en je kiest wat je wil gaan kijken. Vervolgens klik je op het logo van Netflix Party (die je rechtsboven in je browser vindt) en dan kun je de link die verschijnt delen met al je vrienden, familie of collega’s. Zodra zij de link aanklikken wordt Netflix gestart en kijken ze mee naar de film of serie waar jij naar zit te kijken.

Netflix Party installeren

Zo kijken jullie allemaal tegelijk naar een film of serie op Netflix en via een chatfunctie aan de rechterkant van je scherm kun je ook nog eens samen praten over de serie. Of wanneer de film wat tegen valt of saai begint te worden over hele andere dingen! Het enige ‘nadeel’ is dus dat je wel Netflix moet kijken via een browser. De Netflix Party extensie kun je hier installeren en via de website van Netflix Party vind je nog meer informatie over de functie. Zoals aangegeven is dit een Google Chrome-extensie.

De leukste Netflix Apps verzameld

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?