Laatste nieuws over Netflix

Netflix plant nieuw seizoen Fuller House weer in kerstperiode

Fuller House seizoen 4

Netflix heeft de releasedatum van Fuller House seizoen 4 bekendgemaakt. Net als vorig jaar mogen er rond de feestdagen nieuwe afleveringen verwacht worden. Vorig jaar was dat het tweede deel van seizoen 3, nu geldt dat voor het vierde seizoen.

Full House

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat Netflix Full House nieuw leven in blies. De serie was eind vorige eeuw ontzettend populair en jaren later besloot Netflix dat het tijd was voor een reboot, met Fuller House. De bekende cast keerde terug en scoorde wederom.

Fuller House seizoen 4 op Netflix

Fuller House seizoen 4 is op Netflix te zien vanaf 14 december. Het is onduidelijk of Netflix het volledige vierde seizoen nu wel in één keer lanceert, of dat het weer om een deel daarvan gaat. De verwachting is echter dat alle afleveringen van Fuller House seizoen 4 verschijnen. Het derde seizoen werd in twee delen geknipt, omdat Netflix toen wilde vieren dat het op 22 september 2017 precies dertig jaar was geleden dat Full House in première ging. De streamingdienst bewaarde toen echter ook nog een deel van seizoen 3 voor het einde van het jaar 2017.

In Fuller House seizoen 4 zijn de bekende gezichten weer terug, met nieuwe problemen en hartverwarmende momenten. Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) en Rebecca (Lori Louglin) zullen weer in het middelpunt van de aandacht staan en natuurlijk Kimmy (Andrea Barber) niet te vergeten. De zwangerschap van haar zal een belangrijke rol in het vierde seizoen spelen.

Einde van Fuller House?

De afgelopen weken was Fuller House al in het nieuws, omdat er in de media geruchten opdoken dat Netflix na het vierde seizoen zou willen stoppen met Fuller House. De streamingdienst heeft echter niet bevestigd dat Fuller House daadwerkelijk gecanceld zal worden. Actrice Candace Cameron Bure (D.J. in Fuller House) reageerde wel op social media en gaf aan dat er wel degelijk nog toekomst voor de geliefde serie is. Rondom de lancering van seizoen 4 zal duidelijk worden of Netflix een vijfde seizoen van Fuller House wil.