Laatste nieuws over Netflix

Netflix presenteert nieuwe truecrimedocu: wie was Sharon Marshall?

Wie was Sharon Marshall? Dat is de vraag die Netflix wil beantwoorden in de aankomende truecrimedocumentaire Girl in the Picture. En let op, dit is een mysterie van jewelste, want zelfs Sharon Marshall wist niet wie Sharon Marshall was.

Stervend langs de weg

In de documentaire Girl in the Picture, geregisseerd door Skye Borgman (The Night That Didn’t End, Murder in the Heartland), verandert een mysterie in een heuse nachtmerrie wanneer een vrouw stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die beweert haar man te zijn. Dat klinkt natuurlijk razend interessant!

Verontrustende geheimen

Sharon Marshall was in ieder geval een pientere studente die de toekomst aan haar voeten had. Ze was ook een ‘girl next door’ pur sang: hét ultieme buurmeisje. Ze was lief, gul en goedgemanierd. Maar Sharon had verontrustende geheimen. Zó schokkend en uniek, dat het meer dan een decennium duurde om ze te ontrafelen. Deze documentaire onthult het waargebeurde verhaal van een mysterieuze jonge vrouw die verstrikt raakte in het gewelddadige web van de moorddadige voortvluchtige die ze haar vader noemde.

Podcast

Girl in the Picture komt wereldwijd beschikbaar op Netflix op 6 juli. Maar daarnaast heeft de streamingdienst nog iets anders in petto voor rasechte truecrimefans. Netflix komt namelijk óók met een vijfdelige podcastserie, onder de paraplu van de You Can’t Make This Up-feed. In deze podcastreeks wort het leven van Sharon Marshall nog eens extra onder de loep genomen, waarbij die ene vraag (‘Wie was Sharon Marshall?’) wederom centraal staat. Aflevering 1 is vanaf 29 juni te beluisteren.

Bekijk de trailer van Girl in the Picture

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?