Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum nieuwe serie met Kinnaman bekend

Netflix heeft beelden getoond van de gloednieuwe serie Altered Carbon en direct de releasedatum bekend gemaakt. In deze Netflix Original zal Joel Kinnaman een hoofdrol spelen. Altered Carbon wordt op 2 februari 2018 gelanceerd in Nederland.

Eeuwige leven

Het eeuwige leven is iets waar men al tijden naar op zoek is. Lukt het ons om onsterfelijk te worden en wat hebben we daar voor over? In Altered Carbon is het al zover. De serie speelt zich 300 jaar in de toekomst af en daar is het eeuwige leven geen utopie meer.

Altered Carbon seizoen 1 op Netflix

Altered Carbon seizoen 1 verschijnt 2 februari 2018 op Netflix en dit deel bestaat uit tien afleveringen. Deze zijn allemaal vanaf de tweede dag van februari beschikbaar. Altered Carbon is een sci-fiserie en gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan. Joel Kinnaman is de hoofdrolspeler in deze serie en hij is onder andere bekend van rollen in House of Cards, The Killing en RoboCop. Verder zijn er ook hoofdrollen voor James Purefoy (The Following, Rome), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda.

Altered Carbon draait om moord, liefde, seks en verraad en speelt zich meer dan 300 jaar in de toekomst af. De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Bekijk hieronder de aankondiging van Altered Carbon door Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?