Laatste nieuws over Netflix

Netflix releaset officiële trailer animehit One Piece

De ongelooflijk populaire animeserie One Piece krijgt een zogenaamde ‘live-actionbehandeling’. Dat weet je vermoedelijk al een tijdje, zeker als je fan bent van de show, maar nu heeft de streamingdienst ook de officiële trailer vrijgegeven!

One Piece

One Piece is van origine dus een populaire anime, dus het verhaal is al grotendeels bekend. De serie neemt ons mee naar een alternatieve versie van onze aarde midden in de ‘golden age‘ van de piraten. Jo ho ho ho en een fles met rum dus. De desbetreffende piraten heersen over de zee en zijn allemaal op zoek naar een mythische schat genaamd ‘One Piece’. Die is achtergelaten door de allerbekendste piraat óóit, Gol D. Roger.

Monkey D. Luffy

Ook de jonge jonge Monkey D. Luffy wil deze schat bemachtigen. Hij droomt ervan om een bemanning bij elkaar te krijgen, de schat te vinden én zich te laten kronen tot piratenkoning. Wat daarbij helpt, is dat hij op een dag (na het verorberen van een bepaalde fruitsoort) superkrachten krijgt: zijn lichaam wordt van rubber en dat zorgt voor een enorme lenigheid en kracht, die hij goed kan gebruiken als hij kwaadwillende piraten tegenkomt. Wanneer hij eindelijk volwassen is, gaan Luffy en zijn crew pas echt het avontuur aan!

Personages en cast

Iñaki Godoy (Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami) en Jacob Romero Gibson (Usopp) spelen de hoofdrollen in One Piece en het is niet bekend of Chopper en Nico Robin, twee andere belangrijke personages uit de anime, ook onderdeel uitmaken van seizoen 1 van de Netflix-variant. Mogelijk houdt de streamingdienst ze achter de hand.

One Piece op Netflix

De live-actionvariant van One Piece komt al op 31 augustus uit op Netflix, nog een maandje geduld dus. Om de tijd te doden kun je de officiële trailer van de show hieronder checken. De voortekenen zijn alvast behoorlijk goed, vaak vallen live-actionversies van animes nogal tegen, maar misschien heeft Netflix eindelijk de sweet spot gevonden!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?