Laatste nieuws over Netflix

Netflix’ schot in de roos Queer Eye krijgt derde seizoen

Netflix heeft Queer Eye seizoen 3 besteld. Dat nieuws komt enkele weken na de lancering van het tweede seizoen, terwijl seizoen 1 in februari van dit jaar verscheen. De keuze van Netflix om een reboot te maken van Queer Eye mag dan ook als uiterst succesvol bestempeld worden.

Veroveren

Queer Eye for the Straight Guy liep tussen 2003 en 2007 en was een succesvolle formule. In 2018 zorgde Netflix voor een comeback van het realityprogramma, maar met een nieuwe Fab 5. Een gouden zet, want sinds seizoen 1 veroveren zij de harten van vele kijkers.

Queer Eye seizoen 3 op Netflix

Voor Queer Eye seizoen 3 verplaatst Netflix de uitvalsbasis naar een andere plaats. De eerste twee seizoenen waren opgenomen in Atlanta, maar voor Queer Eye seizoen 3 verplaatst de Fab 5 zich naar Kansas City. Daar kunnen de mannen nieuwe verhalen maken én natuurlijk nieuwe ‘slachtoffers’ vinden die in aanmerking komen voor een flinke make-over.

Het nieuws dat Queer Eye door Netflix is verlengd voor een derde seizoen komt voor de betrokkenen bij de serie in toch al een mooie week. Donderdag werden de nominaties voor de Emmy Awards bekend gemaakt en ook Queer Eye maakt kans op liefst vier van deze gouden beeldjes. Wanneer het derde seizoen van Queer Eye exact zal verschijnen op Netflix is nog niet bekend. Wel heeft de streamingdienst al aangegeven dat de release gepland staat voor 2019. Aangezien er tussen het eerste en tweede seizoen relatief weinig tijd zat, is de kans groot dat Queer Eye seizoen 3 in de beginmaanden van het nieuwe jaar zal verschijnen op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?