Laatste nieuws over Netflix

Netflix heeft seizoen 3 van Bloodline besteld

Bloodline Netflix seizoen 2
Er komt een derde seizoen van Bloodline op Netflix. Dat meldt Variety. Het nieuws komt vrij vlot na de release van Bloodline seizoen 2, eind mei van dit jaar. De bevestiging voor het derde seizoen komt veel eerder in vergelijking met het tweede deel. Een datum is echter nog niet bekend gemaakt.

Bloodline is een Netflix Original en dus alleen via de streamingdienst te bekijken. Nu er ook een derde seizoen besteld is kan gezegd worden dat Netflix ook met Bloodline succes heeft. Het is na hits als House of Cards en Orange is the New Black wederom een langlopende serie van Netflix. Ook het derde seizoen van Bloodline zal tien afleveringen tellen, net als de voorgaande seizoenen. Eén aflevering over de familie Rayburn duurt een klein uur.

De serie Bloodline gaat over de compleet verscheurde familie Rayburn. Aanvankelijk lijkt de familie uit Florida Keys een hechte groep, maar valt volledig uiteen na een feest. In het verleden blijken dingen te zijn gebeurd die bepaald niet in de haak zijn. Dit ontvouwt zich in het eerste seizoen en in de tweede reeks worden de problemen binnen de familie eigenlijk alleen maar groter. Het vervolg hierop zal in seizoen drie van Bloodline te zien zijn.

Wanneer staat Bloodline seizoen 3 op Netflix?

Nu bekend is dat Bloodline seizoen 3 er komt op Netflix begint ook gelijk het speculeren over de verschijningsdatum. De bevestiging is daar, maar wanneer Bloodline seizoen 3 op Netflix staat is nog ongewis. Het eerste seizoen verscheen in maart 2015 en seizoen 2 is dus vanaf mei dit jaar te zien op Netflix. Het ligt voor de hand dat Bloodline seizoen 3 rond diezelfde periode, in 2017, op Netflix te zien zal zijn.

Wil jij direct weten wanneer Bloodline verder gaat op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?