Laatste nieuws over Netflix

Netflix showt ‘intieme’ Spaanse dramaserie Intimidad

Spaanse series blijven maar scoren en dus blijft Netflix ze ook maar uitbrengen. Er is nu weer wat nieuws op komst, want de streamingdienst kondigt aan met een verse (Spaanstalige) dramaserie te komen, Intimidad getiteld!

Sekstape

In Intimidad (oftewel: intimiteit in het Nederlands) speelt Itziar Ituño (Raquel Murillo in La Casa de Papel) een aanstormende politica (Malen genaamd) met een veelbelovende toekomst. Althans, totdat een heimelijk opgenomen sekstape opeens gelekt wordt naar de pers. Voor het hoofdpersonage is dat natuurlijk pure horror. En het zet ook nog eens een hele reeks gebeurtenissen in werking die óók grote gevolgen hebben voor drie andere vrouwen.

Intimidad = aanklacht

Intimidad is te zien als een soort aanklacht tegen de huidige tijdsgeest, die een gevoel van machteloosheid met zich meebrengt en daarnaast het gevoel dat de grenzen van intimiteit en privacy nog maar moeilijk te bewaken zijn. Dat is precies wat Malen aan den lijve ondervindt in de aankomende Netflix-show!

De andere rollen in Intimidad worden vertolkt door onder meer Verónica Echegui, Ana Wagenar, Emma Suárez, Patricia López Arnaiz en Yune Nogueiras. De dramaserie krijgt in totaal acht afleveringen, die gelijktijdig op Netflix gereleaset worden op 10 juni 2022.

Nóg een nieuwe Spaanse parel

Een andere Spaanse serie die op komst is op de streamingdienst is La noche más larga, waarin een groep gewapende mannen een tbs-kliniek omsingelt en alle communicatie van en naar het gebouw blokkeert. Niemand kan en mag de kliniek verlaten en ook een teken van leven laten geven richting de buitenwereld is ten strengste verboden. Het geboefte heeft maar één missie: de beruchte seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen! Gevangenisdirecteur Hugo denkt echter: over my dead body en probeert de aanval af te slaan. Op deze serie moet je wat langer wachten, want hij gaat op 8 juli in première!

Bekijk hieronder de trailer van Intimidad

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?