Laatste nieuws over Netflix

Netflix sluit mega Star Trek deal

Star Trek Netflix
Star Trek is nog dit jaar te zien op Netflix. Ook de nieuwe serie, die in januari 2017 gelanceerd wordt, zal in Nederland exclusief te zien zijn bij Netflix. De streamingdienst heeft de rechten voor 188 landen vastgelegd. Het gaat om ruim zevenhonderd afleveringen.

In 1966 verscheen Star Trek voor het eerst op de buis. Van meet af aan was de serie erg populair en werd in de jaren fors uitgebreid. De volledige Star Trek catalogus zal voor het einde van 2016 op Netflix te zien zijn. Die catalogus bestaat uit: Star: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star TrekL Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en Star Trek: Enterprise. In totaal bestaat de Star Trek franchise uit 727 afleveringen. Daarnaast werden er ook verschillende films, computerspellen, (strip)boeken en encyclopedieën gemaakt.

Star Trek op Netflix

Ook de nieuwe Star Trek wordt op Netflix uitgezonden. In 2015 werd bekend dat er een nieuwe Star Trek-reeks gemaakt zou worden. In Amerika verschijnt deze serie op televisiekanaal CBS. Een dag na de uitzending in Amerika wordt de nieuwe Star Trek aflevering toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In januari vindt de première van Star Trek plaats.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?