Laatste nieuws over Netflix

Netflix sluit package deal met Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld Netflix

Er komen twee stand-up shows van Jerry Seinfeld op Netflix. De voorstellingen moeten nog opgenomen worden, die daarna dus enkel en alleen op Netflix te zien zullen zijn. Daarnaast worden ook alle afleveringen van zijn serie Comedians in Cars Getting Coffee toegevoegd aan het aanbod.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld is een wereldberoemde komiek uit de Verenigde Staten. Wereldwijd is hij natuurlijk bekend vanwege zijn serie Seinfeld. De serie behoort tot het rijtje populairste series aller tijden en dat is voor een groot deel te danken aan Jerry Seinfeld. Tijdens en na Seinfeld maakte de beroepskomiek ook al stand-up shows en daarnaast was hij geregeld te zien in late night shows. Voor Netflix gaat Seinfeld nu twee nieuwe stand-up shows opnemen en dat stemt de streamingdienst tevreden. “Jerry is bekend als een grote vernieuwer van televisie en een geliefde komiek. We zijn trots op zijn komst naar Netflix”, aldus Chief Content Officer Ted Sarandos tegenover The Hollywood Reporter.

Comedians in Cars Getting Coffee op Netflix

De deal tussen Netflix en Jerry Seinfeld levert meer op. Want naast de twee stand-up shows zijn ook de wereldwijde streamingrechten van zijn televisieserie Comedians in Cars Getting Coffee bemachtigd. Deze webserie bestaat sinds 2012 en wordt uitgezonden op Crackle. Seinfeld stapt in Comedians in Cars Getting Coffee logischerwijs in een auto en gaan hiermee op weg naar een vooraf bepaald café of restaurant, voor een bakje koffie. De gesprekken die zij voeren in een vintage auto leveren steevast mooie momenten op. Netflix mag alle zestig afleveringen beschikbaar stellen aan de abonnees, daarnaast worden er voor Netflix ook nieuwe afleveringen van Comedians in Cars Getting Coffee gemaakt.