Laatste nieuws over Netflix

Netflix stopt na twee seizoenen met talkshow Chelsea

De talkshow van Chelsea Handler op Netflix komt na twee seizoenen ten einde. De komiek had de eer om als eerste een talkshow voor Netflix te maken, maar hier wordt na twee jaar een punt achter gezet. Handler maakte ook andere producties voor Netflix en dat zal ze ook blijven doen.

Wijziging

Chelsea Handler begon haar talkshow Chelsea op Netflix met drie afleveringen per week. Na het eerste seizoen werd besloten om dit terug te brengen naar één aflevering per week. Ook deze opzet bleek uiteindelijk niet perfect, gezien het feit dat de talkshow gestopt wordt.

Op haar Facebook-pagina maakte Handler het nieuws zelf wereldkundig. Daarin geeft ze onder andere dan dat ze politiek actiever wil worden, nu de tussentijdse verkiezingen voor het Amerikaanse Congres er aan komen. “Zoals zoveel mensen hebben de presidentsverkiezingen, en alles wat er daarna is gebeurd, me wakker geschud. Daarom keer ik niet terug met de talkshow Chelsea maar wil ik mijn tijd steken in het zijn van een betrokken burger.”

Talkshow Chelsea stopt op Netflix

Talkshow Chelsea stopt dus op Netflix na twee seizoenen uitgezonden te zijn. Er zullen nog acht afleveringen van Chelsea op Netflix verschijnen. Daarna scheiden de wegen overigens niet. Net als in het verleden zal de Amerikaanse programma’s maken voor de streamingdienst. Zo creëerde ze eerder al Chelsea Does en in de toekomst zal er een nieuwe documentaire van haar verschijnen.

Deze documentaire zal over de Amerikaanse samenleving en de politiek gaan. Twee onderwerpen die ook in haar talkshow regelmatig naar voren kwamen. Het is geen geheim dat Chandler een tegenstander van de Amerikaanse president Donald Trump is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?