Laatste nieuws over Netflix

Netflix strikt Ellen DeGeneres voor eigen show

Netflix heeft wederom een grote vis aan de haak geslagen. Ellen DeGeneres is gestrikt door de streamingdienst. De Amerikaanse presentatrice en comedian gaat een stand-up comedy maken voor Netflix en dat is vrij uitzonderlijk.

Lang geleden

De laatste stand-up-show van DeGeneres is namelijk alweer vijftien jaar geleden. In het jaar 2000 maakte zij Ellen DeGeneres: The Beginning voor HBO. Nu werd ze benaderd door Netflix en ze had weinig bedenktijd nodig. Ze was direct enthousiast over het idee en inmiddels is ze begonnen met het schrijven van de show.

Ellen DeGeneres op Netflix

Wanneer de cabaretvoorstelling van Ellen DeGeneres op Netflix verschijnt is nog niet bekend. DeGeneres liet in een bericht aan haar fans weten dat ze updates zal geven zodra er meer bekend is. “Het is vijftien jaar geleden dat ik een stand-up special deed. Vijftien jaar. Nu ik deze special aan het schrijven ben, kan ik niet meer wachten. Ik hou jullie op de hoogte waar en wanneer ik mijn Netflix special ga opnemen. Ik ben zo enthousiast, ik kan niet wachten om het aan jullie te tonen.”

DeGeneres geniet wereldwijd enorme populariteit. Momenteel heeft ze veel succes met haar talkshow The Ellen DeGeneres Show. Hierin ontvangt ze gasten die zowel bekend als onbekend zijn. Een talkshow voor Netflix van DeGeneres blijft dus uit, maar ook de stand-up-show wordt naar uitgekeken.

Lange tijd had Ellen DeGeneres overigens het record van meest geretweete bericht. Ze plaatste in 2014 een foto van de Oscars op het sociale medium en dat werd ruim drie miljoen keer geretweet. Een paar weken geleden verloor ze het record aan een Amerikaanse tiener. Hij had achttien miljoen retweets nodig om een jaar lang gratis kipnuggets te winnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?