Laatste nieuws over Netflix

Netflix knalt het jaar uit met concertregistratie Taylor Swift

Netflix heeft bekendgemaakt dat Taylor Swift met haar Stadium Tour voor het album Reputation op oudejaarsavond te zien zal zijn. Het is voor televisiezenders traditie om op de laatste dag van het jaar concertregistraties te tonen en ook Netflix doet hier nu aan mee.

Concertregistraties op Netflix

Netflix wilde lange tijd niet aan concertregistraties, maar op 16 december verschijnt met Bruce Springsteen on Broadway een eigen titel van de streamingdienst. Muziek is al jaren een belangrijk onderdeel van het aanbod van Netflix, maar dit waren met name documentaires.

Met Springsteen en nu Taylor Swift toont Netflix dat het ook bereid is om te investeren in concertregistraties, iets waar muziekliefhebbers al langere tijd op hopen.

Taylor Swift Stadium Tour op Netflix

Netflix voegt de Stadium Tour van Taylor Swift op oudejaarsdag toe aan het aanbod. Hoe laat het concert van de populaire zangeres precies online verschijnt is nog niet bekend, maar dit zal uiteraard ruim voor de laatste minuut van 2018 aangebroken is het geval zijn. Hoe lang Taylor Swift beschikbaar blijft op Netflix is ook niet bekend.

‘Deze epische show bevat vuurwerk, meerdere podia en natuurlijk de twintig meter lange cobra ‘Karyn’. Het volledig uitverkochte concert, met maar liefst 60.000 live toeschouwers, is vanaf Oudejaarsdag voor iedereen te bekijken. Of je nu Oud & Nieuw viert in een hippe bar, tijdens een gezellige huisfeest met vrienden of op de bank met je katten. Het is sowieso hét beste plan voor de laatste dag van het jaar’, schrijft Netflix in een persverklaring.

Bekijk hieronder de trailer van Taylor Swift reputation Stadium Tour:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?