Laatste nieuws over Netflix

Netflix teast meer info over Gilmore Girls

Gilmore Girls Netflix
De revival van Gilmore Girls op Netflix moet misschien wel het hoogtepunt van het jaar worden. Toen bekend werd dat er van deze populaire serie vier nieuwe afleveringen gemaakt zouden worden waren de reacties zeer enthousiast. Beetje bij beetje wordt er meer bekend gemaakt over Gilmore Girls. Eind juli zijn de eerste echte beelden vrijgegeven én is ook de releasedatum bekend gemaakt! Op 25 oktober verscheen ook de hoofdtrailer van het vierdelige event!

Gilmore Girls was tussen 2000 en 2007 een zeer populaire serie. De dramaserie werd op televisie goed bekeken, maar toch ging de stekker er in 2007 uit. Dat het verhaal van Lorelai Gilmore en Rory Gilmore uit was zorgde voor veel verdriet. Bijna tien jaar later maakte Netflix bekend dat Gilmore Girls nieuw leven ingeblazen zou worden. Er worden vier afleveringen gemaakt, die ieder negentig minuten zullen duren. Gelukkig is nagenoeg iedere hoofdrolspeler aanwezig in de revival. Daarnaast zijn ook de voorgaande seizoenen van Gilmore Girls inmiddels op Netflix verschenen.

Gilmore Girls: A Year in the Life

De serie krijgt ook een specifieke naam. De keuze is gevallen op: Gilmore Girls: A Year in the Life. Het is een logische titel, omdat al bekend was dat we een jaar uit het leven van de Gilmore’s te zien zullen krijgen. Iedere aflevering beslaat één jaargetijde. Naast de titel werd ook de poster getoond. Niet geheel toevallig is dit een kop koffie. Lorelei en Rory zijn immers dol op koffie en dat zullen we dus ook terug gaan zien in Gilmore Girls: A Year in the Life.

Op de releasedatum van Gilmore Girls: A Year in the Life was het nog wachten, maar ook deze is inmiddels bekendgemaakt. Op vrijdag 25 november verschijnen alle afleveringen in één keer op Netflix. Tot die tijd moeten we het met de teasers, de eerste beelden van Gilmore Girls: A Year in the Life én onderstaande filmpje doen.

Hoofdtrailer Gilmore Girls: A Year in the Life

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?