Trailers

Netflix toont beelden van coming-of-age-serie Anne

Netflix heeft de trailer van Anne vrijgegeven. Deze coming-of-age-serie  verschijnt in mei op Netflix en gaat over het meisje Anne dat gevolgd wordt terwijl zij opgroeit in een omgeving waar zij eigenlijk niet geaccepteerd wordt.

Het Groene Huis

De serie Anne is gebaseerd op het boek Anne en het Groene Huis van Lucy Maud Montgomery. Anne is een meisje dat wees is geworden. Ze komt terecht bij een ander gezin, in een ander dorpje. Het gezin had echter op iemand anders gerekend en dus is Anne bepaald niet welkom.

Waar Anne ook komt, ze wordt door vrijwel niemand geaccepteerd. Dit komt mede omdat ze een weeskind is, maar het roodharige meisje laat zich er niet door uit het veld slaan. Ze blijft positief en ze blijft er voor vechten om geaccepteerd en geliefd te worden. De aanhouder wint, want langzaam maar zeker veranderen de mensen in haar omgeving van mening. Marilla en Matthew Cuthbert raken als eerste betoverd door de energie, intelligentie en verbeeldingskracht van Anne.

Anne op Netflix

Na het succes van het boek is van Anne ook een serie gemaakt voor Netflix. De Original verschijnt 12 mei op Netflix, met de negen afleveringen over de ontwikkeling van Anne op Prins Edwardeiland. De avonturen van Anne kaarten tijdloze, maar actuele onderwerpen aan. Voorbeelden hiervan zijn identiteitsproblemen, feminisme, pesten en vooroordelen. Anne krijgt er allemaal mee te maken, maar ze blijft sterk. Hieronder is alvast de officiële trailer van Anne op Netflix te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?