Trailers

Netflix toont eerste beelden van Bright met Will Smith

Bright wordt een nieuwe Netflix Original Film, met een hoofdrol voor Will Smith. Bright is een film van David Ayer en hij is onder andere bekend als regisseur van films als End of Day en Suicide Squad. De eerste beelden van de film zijn nu beschikbaar.

Om Bright tot een succes te laten maken wordt alles uit de kast getrokken. Niet alleen is er met David Ayer een topregisseur gestrikt, ook de cast mag er wezen. Zo kruip Will Smith in de hoofdrol, maar ook Joel Edgerton (Star Wars) speelt een hoofdrol in de nieuwe actiethriller van Netflix.

Bright op Netflix

Het duurt nog even voordat Bright op Netflix verschijnt, maar de streamingdienst heeft nu alvast de eerste beelden vrijgeven. Op die manier krijgen we alvast een eerste beeld van Bright. In deze spannende film leven mensen, orcs, elven en feeën samen. Dit gaat tot op zekere hoogte prima, maar als twee agenten van verschillende afkomst moeten samenwerken om een vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen, wordt alles anders. Will Smith speelt als Ward de menselijke agent, terwijl Joel Edgerton een orc-agent is. De gehele wereld loopt gevaar, dus Ward en orc Jacoby moeten de handen wel ineen slaan, om een ramp te voorkomen. Bright verschijnt in december op Netflix. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?