Laatste nieuws over Netflix

Netflix toont Godless vanaf eind november in Nederland

Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie Godless vanaf eind november in Nederland beschikbaar zal zijn. Van Godless mag een keiharde Western verwacht worden, met een hoofdrol voor Jeff Daniels.

Miniserie

Godless wordt een miniserie van Netflix, bestaande uit zeven afleveringen. De reeks komt van de hand van Steven Soderbergh. Hij was eerder al succesvol als regisseur van onder andere Ocean’s Eleven en Traffic. Voor laatstgenoemde ontving hij zelfs een Oscar.

Godless op Netflix

Met Godless verschijnt er op 22 november dus een serie op Netflix van Soderbergh. Naast Daniels zijn er ook belangrijke rollen voor Jack O’Connell en Michelle Dockery. Daniels speelt Frank Griffin, een beruchte crimineel. Met zijn bandieten is hij uit op wraak tegen Roy Goode (O’Connell). Goode maakte in het verleden deel uit van de bende van Griffin, maar verraadde zijn groep. Goode zocht en vond heil bij Alice Fletcher (Dockery) in het mijndorpje La Belle. Ook Fletcher heeft iets op haar kerfstok, want zij is verbannen in het verleden.

La Belle is een dorpje dat wordt geregeerd door vrouwen en zij verzamelen zich als ze vernemen dat Griffin met zijn bende op weg is naar hun dorp. Om zich tegen de bende te vormen creëren ze een krachtig en meedogenloos front, waardoor slachtoffers niet uit kunnen blijven.

Alle afleveringen van Godless staan vanaf 22 november op Netflix. Bekijk hieronder de eerste beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?