Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 10 tot en met 1

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden. Vandaag het slotstuk met nummer tien tot en met één.

Tegenvallend seizoen

De verwachtingen van het tweede seizoen van Undercover waren opnieuw hooggespannen. Met Ferry Bouman in het eerste deel werd Undercover door veel Netflix-abonnees in de harten gesloten, maar het tweede seizoen was toch wat minder dan het eerste seizoen. Daarom moet Undercover het dan ook doen met een vijfde plek. Een verrassende serie in de top is The Queen’s Gambit. De serie over een waar schaaktalent heeft dit jaar verschillende records verbroken en was in onze lijst goed voor een vierde plek.

Absolute nummer één

In de top drie van dit jaar is de derde plek voor de Amerikaanse sportdocumentaire The Last Dance waarin we een kijkje kregen in de carrière van Michael Jordan bij de Chicago Bulls. Op de tweede plek staat een serie waar we dit jaar niet omheen konden: Tiger King waarin het leven van dierentuineigenaar Joe Exotic onder de loep werd genomen. De absolute nummer één van dit jaar, is echter toch The Umbrella Academy geworden. Het tweede seizoen over de superhelden was een groot succes en verdient wat ons betreft absoluut de koppositie in de lijst van 2020.

10. The Crown (seizoen 4)

9. Ozark (seizoen 3)

8. After Life (seizoen 2)

7. Ratched

6. Extraction

5. Undercover (seizoen 2)

4. The Queen’s Gambit

3. The Last Dance

2. Tiger King (seizoen 1)

1. The Umbrella Academy (seizoen 2)

De volledige Netflix Top-50 van 2020

Nummer 50 tot en met 41

Nummer 40 tot en met 31

Nummer 30 tot en met 21

Nummer 20 tot en met 11 

Nummer 10 tot en met 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?