Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 30 tot en met 21

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden. Vandaag deel 3, met nummers 30 tot en met 21.

Romantiek in overvloed

De nieuwe romantische titels vlogen ons dit jaar om de oren. Een aantal daarvan zijn door Netflix-films inmiddels in de harten gesloten. De nieuwe romantische komedieserie Emily in Paris bijvoorbeeld waarvan al razendsnel duidelijk werd dat er ook een vervolg zou komen en ook het tweede deel van Virgin River stelde niet teleur. Tegelijkertijd deden ook realityprogramma’s het weer goed. Zowel Too Hot To Handle als The Circle veroverde dan ook een plekje in de top 50.

Tegenvallend slotstuk

Dit jaar hebben we officieel afscheid genomen van Vis a Vis. De serie was vorig jaar de absolute nummer één in de lijst met beste titels uit 2019, maar dit jaar verliep dat allemaal wat anders. Macarena en Zulema keerden nog één keer terug voor een slotstuk buiten de gevangenis, maar El Oasis kon absoluut niet het niveau halen wat we de vier seizoenen daarvoor gewend waren. Vis a Vis moet het dan ook doen met plek nummer 24. Een serie die dit jaar wel diepe indruk achterliet, was Unsolved Mysteries. Het concept kennen we van vroeger, maar Netflix is aan de slag gegaan met nieuwe zaken waar nooit een oplossing voor is gekomen en in veel zaken zijn de tips de laatste maanden binnengestroomd.

30. Eurovision: The Story of Fire Saga

29. Emily in Paris

28. Too Hot To Handle

27. Enola Holmes

26. Warrior Nun

25. Queen of the South (seizoen 4)

24. Vis a Vis: El Oasis

23. Virgin River (seizoen 2)

22. The Circle

21. Unsolved Mysteries

De volledige Netflix Top-50 van 2020

Nummer 50 tot en met 41

Nummer 40 tot en met 31

Nummer 30 tot en met 21

Nummer 20 tot en met 11 

Nummer 10 tot en met 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?