Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 40 tot en met 31

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden. Vandaag het tweede deel, met nummers 40 tot en met 31.

Verrassende annuleringen

2020 is toch een beetje het jaar geworden van de verrassende annuleringen. Series waar Netflix maar net een beetje over twijfelde, hebben het niet gehaald. Een goed voorbeeld daarvan is Messiah. De serie werd zonder grote aankondiging op Nieuwjaarsdag gelanceerd. Het duurde niet lang tot de serie veelbesproken werd. Mede door de uitbraak van het coronavirus werd in maart echter bekend dat Messiah niet terug zou keren voor een tweede seizoen. Onder meer omdat er gebruik werd gemaakt van een zeer internationale cast. Dit jaar was ook het jaar dat we afscheid namen van Dark. Na drie seizoenen kwam de Duitse trilogieserie ten einde.

Nieuwe Spaanse hit

Zeer verrassend maakten we dit jaar ook kennis met een nieuwe Spaanse hitserie. Toy Boy mogen we gerust een beetje vergelijken met La Casa de Papel. Beide series uit Spanje scoorden tijdens hun première in eigen land niet uitstekend, maar deden wel uitstekende zaken op Netflix. Mede door de streamingdienst wordt Toy Boy dan ook nieuw leven ingeblazen en mogen we rekenen op een vervolg. Ook The Devil All The Time heeft een plekje veroverd in de lijst. Met Tom Holland in de hoofdrol groeide de misdaaddramafilm binnen no time uit tot een hit. Daarbij valt het meteen op dat Netflix inmiddels ook de smaak qua goedscorende films inmiddels aardig te pakken heeft.

40. The Devil All The Time

39. The Restaurant (seizoen 3)

38. Toy Boy

37. The Kissing Booth 2

36. To All The Boys: P.S. I Still Love You

35. Dark (seizoen 3)

34. Messiah

33. Locke & Key

32. The Stranger

31. Snowpiercer

De volledige Netflix Top-50 van 2020

Nummer 50 tot en met 41

Nummer 40 tot en met 31

Nummer 30 tot en met 21

Nummer 20 tot en met 11 

Nummer 10 tot en met 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?