Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 50 tot en met 41

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden. Vandaag de start. Nummer 50 tot en met 41.

Het afscheid van de meest besproken titel op Netflix

Natuurlijk was er House of Cards en natuurlijk was er Orange is the New Black en natuurlijk is La Casa de Papel ontzettend populair. Toch is 13 Reasons Why de serie waar het meest over te doen was. Met name het heftige eerste seizoen maakte veel los, waardoor de reeks zelfs op sommige scholen verboden werd. Onderaan de streep liet het wel zien in wat voor keiharde wereld veel tieners leven. Dit jaar verscheen het vierde seizoen. Het was geen slecht seizoen, maar je kunt je afvragen of de serie niet eerder afgerond had moeten worden. Het is dan ook een afscheid met een lach en een traan, daardoor een symbolische vijftigste plaats.

Series die meer aandacht verdienden

Series die misschien meer aandacht hadden verdiend dan ze hebben gekregen zijn De Twaalf en Stateless. De Twaalf laat het proces zien van een vrouw die wordt verdacht van moord en twaalf juryleden die een bijna onmogelijke beslissing moeten nemen. Stateless is een Australische miniserie waarin het immigratiebeleid onder de loep wordt genomen. Ze hebben plaats 49 en 47 verworven. Ook in de lijst staat uiteraard Project Power. Het was één van de grote actiefilms van dit jaar van Netflix, met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol. Vermakelijk was de film zeker, maar het grote succes dat werd verwacht? Plaats 43 valt de superhelden ten deel.

50. 13 Reasons Why (seizoen 4)

49. De Twaalf

48. Elite (seizoen 3)

47. Stateless

46. Narcos: Mexico (seizoen 2)

45. Sweet Magnolias

44. The Haunting of Bly Manor

43. Project Power

42. Blood of Zeus

41. Dead to Me (seizoen 2)

De volledige Netflix Top-50 van 2020

Nummer 50 tot en met 41

Nummer 40 tot en met 31

Nummer 30 tot en met 21

Nummer 20 tot en met 11 

Nummer 10 tot en met 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?