Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2021: Nummers 40 tot en met 31

De Netflix Top 50 van 2021 is van start. De Kerstman heeft het land verlaten en het aftellen is begonnen: 2022 staat voor de deur. Tussen alle oliebollen door is het natuurlijk óók tijd om terug te blikken op het kalenderjaar 2021, en daarbij mag Netflix niet ontbreken. De streamingdienst heeft ons zó veel moois gebracht. Het was een hels karwei om een Top 50 samen te stellen, maar het is ons weer gelukt. Vandaag is het tijd voor de nummers 40 tot en met 31.

David Attenborough… still going strong!

Wat zouden we zonder David Attenborough moeten? Liefhebbers van documentaires (en dan helemaal natuurdocumentaires) kunnen zijn stem wel dromen! De Brit is al weer 95 jaar oud en op 8 mei 2022 wordt hij 96, maar hij is still going strong! En ook dit jaar staat hij in onze Top 50, op plekje 35 met Life in Colour with David Attenborough. De beste man is zó populair dat zijn naam in titels wordt genoemd. En terecht, want ook deze natuurserie wordt weer ongelooflijk goed beoordeeld. Verlaat ons niet, Sir Attenborough…

Atypical, maar dat is niet atypisch

Dat het vierde seizoen van Atypical de ‘eindejaarslijst’ heeft gehaald is moeilijk atypisch te noemen, want de show over Sam Gardner, een jongeman die ‘op het autismespectrum zit’, hoort bij het beste dat Netflix te bieden heeft! Of hád eigenlijk, want het slechte nieuws is: Atypical komt in 2022 (of in 2023 of 2024 enzovoort, for that matter) niet terug voor een vijfde seizoen. Het is over en sluiten voor Sam, Schlüss. Helaas!

Witte kerst met Narcos

Dan nog een serie waar we afscheid van hebben moeten nemen: Narcos: Mexico. In het laatste seizoen van de ‘cokeshow’ moesten we het stellen zonder de Mexicaanse drugsbaron Miguel Ángel Félix Gallardo en eerlijk is eerlijk, dat was wel een beetje jammer. Toch was er weer genoeg om van te genieten. Heb jij het finaleseizoen nog niet gecheckt? Dan is een ‘witte kerst’ aan jou voorbijgegaan.

Met een karateslag het nieuwe jaar in

Blijft over: de nummer 1 van deze lijst, maar de nummer 31 van de Top 50 van 2021: Cobra Kai. Bij de op The Karate Kid gebaseerde serie is het altijd eventjes nadenken: wanneer kwam-ie nou precies uit? Goed, voor seizoen 3 van de populaire Netflix-show was dat het geval op 1 januari 2021, waar het aankomende vierde seizoen op 31 december in première gaat. Hoort dat dan óók thuis in deze lijst? Wij vinden van niet, maar Cobra Kai 3 gaat er maar mooi vandoor met de 31e positie!

40. The Mitchells vs. The Machines

39. Never Have I Ever (seizoen 2)

38. Locke & Key (seizoen 2)

37. Love and Monsters

36. Ragnarok (seizoen 2)

35. Life in Colour with David Attenborough

34. Pieces of a Woman

33. Atypical (seizoen 4)

32. Narcos: Mexico (seizoen 3)

31. Cobra Kai (seizoen 3)

Check hier de nummers 50 tot en met 41 van onze Netflix Top 50

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?