Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2021: Nummers 50 tot en met 41

De Netflix Top 50 van 2021 is van start. De Kerstman heeft het land verlaten en het aftellen is begonnen: 2022 staat voor de deur. Tussen alle oliebollen door is het natuurlijk óók tijd om terug te blikken op het kalenderjaar 2021, en daarbij mag Netflix niet ontbreken. De streamingdienst heeft ons zó veel moois gebracht. Het was een hels karwei om een Top 50 samen te stellen, maar het is ons weer gelukt. Vandaag is het tijd voor de nummers 50 tot en met 41.

Joe Exotic niet de nummer 1

Laten we bij het begin beginnen: op nummer 50 staat… Tiger King! En met die klassering is Joe Exotic natuurlijk helemaal niet blij. De knettergekke dierentuinhouder zit echter al vast achter de tralies van het Federal Medical Center, Butner in North Carolina, waar hij een gevangenisstraf van 22 (!) jaar uitzit wegens het beramen van een moordaanslag op het leven van zijn aartsrivale Carole Baskin. Hij probeert vrij te komen en heeft dus wel genoeg aan zijn hoofd, hopelijk hoeven wij geen aanklacht te verwachten…

Vandaag is (de lucht) rood

In 2021 werd er niet één, maar werden er liefst twee seizoenen van Sky Rojo gelanceerd. Hét geesteskindje waarin de geestelijk vader van La Casa de Papel (Álex Pina) helemaal zijn ei kwijt kan. De knettergekke actieserie over ‘prostituees op de vlucht’ Coral, Wendy en Gina vond bijzonder gretig aftrek op Netflix en mag dan ook niet ontbreken in de Top 50. Het goede nieuws: ook de Top 50 van 2022 is binnen handbereik, want Sky Rojo krijgt een derde (en tevens laatste) seizoen. Yes! Si!

Ginny & Georgia

Ginny en Georgia ‘delen’ plek 42, maar dan wel met één serie: Ginny & Georgia. De show kwam eind februari 2021 uit en je zou hem (voor het gevoel) bijna bij 2020 rekenen, maar dat zou onterecht zijn. Wát een hit was de serie over moeder Georgia, dochter Ginny en ál hun beslommeringen. Natúúrlijk heeft Netflix al een tweede seizoen besteld, dat op de rol staat voor midden- óf eind-2022. Eén van de twee, we weten het nog niet.

Élite is elite

Blijft over: de nummer 1 van deze lijst, maar de nummer 41 van de Top 50 van 2021: Élite. We hebben in 2021 nogal wat Élite voor de kiezen gekregen, want niet alleen kwam het vierde seizoen van de Spaanse dramaserie uit, óók werden er een hele hoop specials gereleaset. Die gingen als warme broodjes, eh, paella, over de Netflix-toonbank. Nu we het toch over Élite hebben: heb jij de speciale Holiday Edition-afleveringen al gecheckt? Die staan sinds kort op Netflix!

50. Tiger King (seizoen 2)

49. Crime Scene: Cecil Hotel

48. The Kissing Booth 3

47. Fatherhood

46. To All the Boys: Always and Forever

45. Snabba Cash

44. We Can Be Heroes

43. Sky Rojo

42. Ginny & Georgia

41. Élite (seizoen 4)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?