Laatste nieuws over Netflix

Netflix Top 50 van 2023: Nummers 50 tot en met 41

‘Ho ho ho!’ Hé, wat is dat nou? ‘Ho ho ho ho ho.’ Het steeds zachter wordende geluid van de Kerstman, die ons land inmiddels verlaten heeft met zijn rendieren, waaronder Rudolph met zijn rode neus (mag dat nog wel, rendieren, in deze tijd?). En je moet nog even wachten op Oud & Nieuw, met zijn vuurpijlen en oliebollen. Niet getreurd, wij helpen je deze koude en donkere dagen door… met onze jaarlijkse Netflix-top 50. De 50 beste titeltjes van 2023, samengesteld door de Kerstman en zijn Netflix-elfjes.

Bommen en granaten

Wie hebben zij op de eerste stek gezet? Dat maken we vandaag nog niet bekend, want we werken van voor naar achteren en beginnen… bij het begin. En dat is meteen een knaller, want Extraction 2 heeft de top 50 met de hakken over de sloot gehaald. Dat betekent natuurlijk niet dat de actiefilm met Chris ‘Thor’ Hemsworth in de hoofdrol ons niet boeide, met al zijn explosies en geweervuur. En binnenkort krijgen we op Netflix natuurlijk ook nog eens te maken met het broertje van Chris, Liam Hemsworth, de nieuwe Geralt of Rivia in The Witcher. Move over, Henry Cavill.

J.Lo

Via onder meer de toffe nieuwkomer Bodies en Fubar met Arnold ‘I’ll be back’ Schwarzenegger, komen we bij nummer 45 van de lijst, The Mother. Heeft J.Lo eigenlijk weleens een kerstnummer geschreven? All I Want for Christmas Is You is natuurlijk van haar rivale en ambtgenote Mariah Carey, maar Jennifer Lopez kan er ook wat van (we hebben onderzoek gedaan). Daarnaast dook ze dit jaar opeens op als het gezicht van de Netflix-film The Mother. Met succes, want er wordt al best luid geschreeuwd om een vervolg. Of dat er echter ook komt… misschien als we de Kerstman lief aankijken?

Kerstmannen met bijlen

Ook een serie (Zweeds, een echte krimi) als En Helt Vanlig Familj deed het goed in 2023. Maar de winnaar van vandaag is… tromgeroffel… Vikings: Valhalla seizoen 2. Kou, ijs en sneeuw, mannen met baarden. That’s it. Morgen gaan we verder!

50. Extraction 2

49. Bodies

48. Fubar

47. Heartstopper (seizoen 2)

46. XO, Kitty

45. The Mother

44. Barracuda Queens

43. The Beauty Queen of Jerusalem

42. En Helt Vanlig Familj

41. Vikings: Valhalla (seizoen 2)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?