Laatste nieuws over Netflix

Netflix trekt stekker uit dure serie Marco Polo

Marco Polo seizoen 2 Netflix 4
Marco Polo krijgt van Netflix geen derde seizoen. The Wrap, een Amerikaanse entertainmentwebsite, meldt dat de streamingdienst de stekker uit de serie heeft getrokken. Er zijn twee seizoenen over het verhaal van de ontdekkingsreiziger uit de 14e eeuw verschenen.

Het eerste seizoen van Marco Polo verscheen twee jaar geleden op Netflix. Er werd groots uitgepakt met deze serie. Kosten noch moeite werden gespaard voor het in beeld brengen van deze historische dramaserie. De reacties op de serie waren echter gemengd. Niet iedereen was enthousiast, al mag de beoordeling op IMDb er wezen: 8.1 Netflix bestelde ook een tweede seizoen en ook hier werd op dezelfde manier te werk gegaan. Het duurde daarom twee jaar alvorens het tweede seizoen op Netflix verscheen. Wel verscheen er in de tussentijd nog een special, Marco Polo: One Hundred Eyes.

Marco Polo gestopt door Netflix

Bij die twee seizoenen en de special blijft het dus. Netflix heeft Marco Polo geannuleerd naar twee seizoenen. Er komt dus geen derde seizoen van Marco Polo en tegenover The Wrap bevestigde Cindy Holland, vicepresident Content, het nieuws. “We willen iedereen bedanken die vol overgave aan de serie heeft gewerkt, van begin tot eind.” Voor de fans van Marco Polo is het daarmee dus definitief. Er komt geen nieuw seizoen van Marco Polo meer op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?