Laatste nieuws over Netflix

Netflix verlengt On My Block met tweede seizoen

On My Block seizoen 2 Netflix

Netflix heeft On My Block seizoen 2 officieel besteld. Dat maakte de streamingdienst vrijdag bekend. Het eerste seizoen van de serie is sinds 13 maart beschikbaar op Netflix en dus komt het nieuws van de verlenging zeer snel.

Coming of age

On My Block is weer een nieuwe coming of age-serie van Netflix. Eerder werd er ook al gescoord met de aangekochte serie The End of the F***king World en dat dit genre goed scoort bij een groot deel van het Netflix-publiek blijkt wel uit het feit dat On My Block is verlengd.

On My Block seizoen 2 op Netflix

Wanneer On My Block seizoen 2 op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Dat is nog te vroeg na het nieuws dat de serie is verlengd. De komende periode zullen de makers van de serie zich buigen over het verhaal voor het tweede seizoen, waarna de opnames van start zullen gaan. Het is daarom de vraag of On My Block seizoen 2 voor het einde van 2018 gereed zal zijn. Het is goed mogelijk dat seizoen 2 van On My Block pas in 2019 in première zal gaan.

In On My Block seizoen 2 zullen de acteurs Diego Tinoco, Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Jessica Marie Garcia en Ronnie Hawk weer terugkeren. In On My Block worden vier tieners gevolgd die in de binnenstad van Los Angeles naar school gaan. Die school gaat gebukt onder het vele geweld dat daar plaatsvindt en de scholieren moeten daar maar hun weg in zien te vinden. Dat proberen ze met een flinke dosis humor. Dat kon de kijker bekoren, want op IMDb scoort On My Block een 8.3, terwijl de reeks op Rotten Tomotoes een zogeheten approval rating van 93% krijgt. De serie is mede bedacht door Lauren Iungerich. Eerder boekte hij al succes met de MTV-serie Awkward, waarvan vijf seizoenen zijn gemaakt.