Laatste nieuws over Netflix

Netflix vernieuwt Bridgerton officieel voor tweede seizoen

Het hing al een paar dagen in de lucht, maar het hoge woord is er nu echt uit: Bridgerton is vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie staat wel wekenlang hoog in de top 10 van Netflix. Het leek dan ook een kwestie van tijd tot bekend werd dat er een vervolg zou worden besteld en dat is nu officieel gedaan.

Lady Whistledown

Netflix heeft door middel van een bericht van Lady Whistledown bekendgemaakt dat het verhaal van Bridgerton nog niet klaar is. “Het gonst van de laatste roddels en daarom is het mijn eer om u mede te delen: Bridgerton zal officieel terugkeren voor een tweede seizoen. Ik hoop dat je voor deze heerlijke gelegenheid een fles hebt bewaard”, zo luidt het persbericht waarin het tweede seizoen wordt aangekondigd.

Cast

De cast van het eerste seizoen van Bridgerton zal terugkeren voor het vervolg. De productie van dat tweede seizoen gaat in de lente van 2021 van start. In seizoen 2 draait het om niemand minder dan Anthony. De oudste broer van Daphne leerden we in seizoen 1 al enigszins kennen, maar in het nieuwe seizoen zal hij op zoek gaan naar zijn ware liefde. Naar verwachting blijft het voor Bridgerton overigens niet bij twee seizoenen. De serie is gebaseerd op een complete boekenreeks dat uit acht delen bestaat.

Bekijk de aankondiging van seizoen 2

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?