Laatste nieuws over Netflix

Netflix vernieuwt Ozark voor seizoen 3

Ozark seizoen 3 Netflix besteld (

Netflix heeft Ozark seizoen 3 besteld. Dat maakte Jason Bateman als eerste bekend via zijn twitteraccount. Na het bericht van de hoofdrolspeler uit de Netflix Original bevestigde de streamingdienst het nieuws.

Ozarks

Sinds 31 augustus is het tweede seizoen van Ozark op Netflix te zien. In de zomer van 2017 groeide het eerste seizoen over de familie die halsoverkop naar de Ozarks moest verhuizen uit tot de hit van de zomer. Al snel werd er een tweede seizoen besteld. Dit deel is dus sinds afgelopen zomer beschikbaar.

Ozark seizoen 3 besteld

Ozark seizoen 3 is dus officieel besteld door Netflix. Wederom komt dat nieuws vrij vroeg na het verschijnen van het tweede deel. De streamingdienst had iets meer dan een maand nodig om er van overtuigd te zijn dat de rek er nog lang niet uit is voor de familie Byrde. Er zullen tien nieuwe afleveringen gemaakt worden voor het derde seizoen van Ozark en deze zullen in 2019 op Netflix verschijnen. Wanneer dat exact zal zijn is nog niet bekend, maar de eerste twee seizoenen kwamen dus uit in de zomer.

Op social media stak Bateman zijn vreugde over het besluit van Netflix om een derde seizoen van Ozark te bestellen niet onder stoelen of banken. “Ik ben blij voor mezelf, maar ik maak me zorgen om Marty”, schreef hij. Batemen speelt Marty Byrde in Ozark en dat is de man waar het allemaal om draait. Hij moest altijd het geld witwassen voor een Mexicaanse drugsbende. Zijn leven en die van zijn gezin waren niet meer zeker, nadat er fouten gemaakt waren. Om het hachje van zijn gezin te redden doet hij een belofte die de problemen nauwelijks verminderen: een nieuwe handel opzetten in de uitgestorven Ozarks.

Ozark populair

Ozark wordt geroemd om de sterke cast, waar naast Bateman ook Laura Linney, Julia Garner en Trevor Long onderdeel van uitmaken. De acteurs werden genomineerd voor diverse grote prijzen, maar grepen vooralsnog naast de prijzen. Wel werd er een prijs gewonnen door de serie voor de locatie waar Ozark is opgenomen.