Laatste nieuws over Netflix

Netflix verrast met komst The Vampire Diaries seizoen 7

The Vampire Diaries seizoen 7 verschijnt eindelijk op Netflix. Dat maakte de streamingdienst woensdagmiddag bekend via social media. Naar het zevende deal van deze serie op Netflix wordt al lange tijd uitgekeken door de fans en het wachten is nu voorbij. Alle afleveringen van The Vampire Diaries seizoen 7 staan vanaf 31 augustus 2017 op Netflix.

The CW en Netflix

Ook The Vampire Diaries is weer een serie van The CW, waarmee Netflix een deal gesloten heeft. Veel van deze series van het Amerikaanse televisiekanaal staan volledig op Netflix, maar dat geldt nog niet voor The Vampire Diaries.

Vanaf de laatste dag van augustus is de collectie van The Vampire Diaries dus weer iets completer.

The Vampire Diaries seizoen 7 op Netflix

The Vampire Diaries seizoen 7 verschijnt 31 augustus op Netflix. Dat is nog geen tien maanden na het verschijnen van het zesde seizoen op Netflix. Overigens is The Vampire Diaries seizoen 7 niet het meest recente seizoen van deze populaire serie. In Amerika is door The CW inmiddels ook het achtste seizoen al uitgezonden, dat liep van oktober 2016 tot en met maart 2017. Hoewel de collectie dus nog niet compleet is, is het aanbod van The Vampire Diaries op Netflix wel weer iets actueler geworden.

Volg ons ook op Instagram!

Het zevende seizoen van The Vampire Diaries bestaat uit 22 afleveringen en deze zullen vanaf 31 augustus in zijn geheel aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd. In dit zevende seizoen zullen we naast de bekende personages ook veel nieuwe gezichten maakten hun entree in The Vampire Diaries in dit seizoen. Er staat een nieuwe groep op, de Heretics, en dat zorgt voor een confrontatie.

Of na het toevoegen van The Vampire Diaries seizoen 7 ook seizoen 8 snel op Netflix zal verschijnen is moeilijk te zeggen. De geschiedenis leert ons dat Netflix steeds geruime tijd liet zitten tussen de seizoenen. De kans bestaat dat dit ook voor The Vampire Diaries seizoen 8 geldt. Eén ding is zeker: The Vampire Diaries seizoen 8 betekende het einde van de serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?