Laatste nieuws over Netflix

Netflix verrast met eerste geleende HBO-serie: Ballers van Dwayne Johnson

In augustus komt er wel een zeer opmerkelijke titel naar Netflix. Het gaat om Ballers, een HBO-serie. De series van HBO staan normaliter op HBO Max en ook voordat deze streamingdienst verscheen werden reeksen zelden tot nooit gelanceerd op andere streamers. Daar komt nu verandering in.

HBO verhuurt series aan Netflix

Warner Bros (HBO) heeft namelijk besloten om een andere tactiek toe te gaan passen. Met enige regelmaat willen ze namelijk series gaan verhuren aan andere streamingdiensten. Zo heeft Netflix dus een deal gesloten met HBO om een aantal series te mogen gaan streamen. En daarvan is Ballers nu dus de start, deze reeks zal vanaf 15 augustus wereldwijd te zien zijn. Het gaat om liefst vijf seizoenen.

Dwayne Johnson

In Ballers is Dwayne Johnson de hoofdrolspeler als Spencer Strasmore. Een gewezen sterspeler in de NFL, de Amerikaanse footballcompetitie. Spencer begeeft zich nog altijd in het sportwereldje en daar speelt Ballers zich dan ook af. Want sporters, agenten, managers en journalisten, allemaal spelen ze hun eigen spel. En uiteindelijk hebben ze elkaar allemaal nodig. Maar of dat altijd begrepen wordt.. Ballers liep van 2015 tot en met 2019 en bestond uit 47 afleveringen.

Bekijk de trailer Ballers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?