Laatste nieuws over Netflix

Netflix verrast met komst The Bridge seizoen 4

Netflix luidt het nieuwe jaar in met The Bridge seizoen 4. Dat maakte de streamingdienst bekend middels een persmail. Nog niet zo lang geleden werd The Bridge voor een korte periode uit het aanbod verwijderd.

Saga

The Bridge staat bekend als één van de beste series uit Scandinavië. De crimeserie draait om Saga, die voor de Zweedse politie werkt. De serie begint bij een moord die gepleegd wordt op de brug die Denemarken en Zweden met elkaar verbindt.

Daarom moet Saga samenwerken met een Deense collega en vanwege het moeilijke karakter van Saga levert dat wat problemen op. Gaandeweg raken ze echter op elkaar ingewerkt, ook al blijft Saga soms onnavolgbaar. Dat blijft ook in de latere seizoenen het geval, als Saga ook met andere Deense politiemensen moet samenwerken.

The Bridge seizoen 4 op Netflix

Netflix voegt The Bridge seizoen 4 op 1 januari toe aan het aanbod. Een paar maanden geleden hadden we dat nauwelijks voor mogelijk gehouden. De serie werd namelijk verwijderd uit het aanbod. Al snel werd toen gelukkig duidelijk dat Netflix de serie niet kwijt wilde, maar dat er een nieuwe overeenkomst gesloten moest worden. Na een paar weken afwezigheid was The Bridge weer terug met drie seizoenen.

Nu mogen we ons dus zelfs op gaan maken voor The Bridge seizoen 4. Het nieuwe jaar kent daarmee een voortreffelijke start. Minder positief is het feit dat dit ook het allerlaatste seizoen van The Bridge is. Er is namelijk geen vijfde seizoen van gemaakt en dat houdt dus in dat we na vier seizoenen afscheid moeten gaan nemen van Saga.

Bekijk hieronder de trailer van The Bridge seizoen 4:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?