Laatste nieuws over Netflix

Netflix verrast met nieuwe versie Pimp My Ride

Ken jij Pimp My Ride nog? Op MTV? Vast wel, maar eigenlijk gingen we ervan uit dat die show een stille dood was gestorven. Niet dus, want hij komt terug: binnenkort komt Netflix met zijn eigen versie van het ‘autometamorfose-programma’.

Resurrected Rides

Wat als je een echt barrel voor de deur hebt staan? Op de oprit? Ben je dan hopeloos verloren? Nee, want een bezoekje aan de Pimp My Ride-garage kan je uit de brand helpen. Althans… Pimp My Ride? De nieuwe show krijgt wel een andere naam: Resurrected Rides (auto’s die tot leven gewekt worden dus). Daarnaast keert rapper Xzibit helaas niet terug als host, maar is acteur en comedian Chris Redd de presentator.

Wat wel bij het oude blijft: Rick Hurvitz, de medebedenker van Pimp My Ride, is als uitvoerend producent betrokken bij de nieuwe Netflix-serie. Hij reageert: “We hebben de geest en kennis van het origineel overgenomen en opnieuw vormgegeven met een hilarische presentator, een gloednieuwe cast en de oogverblindende technologie en cultuur van nu.”

“Wie wil er nou een bellenblazer in z’n bumper?”

Wim Kuiper van Street Customs, een autopimpbedrijf uit Apeldoorn, vertelt aan RTL Nieuws dat hij zich afvraagt of de ‘reboot’ wel een succes wordt. Volgens hem ging Pimp My Ride op een gegeven moment een paar stapjes te ver: “Want wie wil er nou een bellenblazer in z’n bumper? Het was hele leuke entertainment, maar het werd op een gegeven moment te gek.”

Resurrected Rides op Netflix

Het is de bedoeling dat er meerdere seizoenen van Resurrected Rides worden gemaakt, al moet de show natuurlijk wél aanslaan bij het publiek. Seizoen 1 krijgt in ieder geval acht afleveringen en die worden allemaal op 24 juli online gezet. Of de serie vervolgens een vervolg krijgt, moeten we daarna natuurlijk eventjes afwachten. De kijkcijfers zullen een grote rol spelen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?