Laatste nieuws over Netflix

Netflix verrast met nieuw seizoen Modern Family en Broadchurch

1 november wordt een prachtige dag, want Netflix voegt van twee topseries een nieuw seizoen toe. Modern Family is alweer toe aan het achtste seizoen, terwijl het slotseizoen van Broadchurch ook in het aanbod zal verschijnen.

Modern Family seizoen 8

De Amerikaanse sitcom Modern Family is alweer toe aan het achtste seizoen. De familie onder leiding van Jay Pritchett en zijn dochter Claire Dunphy en Mitchell Pritchett zorgen voor de meest hilarische situaties. Veel situaties zijn herkenbaar uit het dagelijkse leven, met opgroeiende kinderen en problemen om wat te maken van het leven. Aan het einde van het liedje is de band altijd hecht en komt de familie voor elkaar op. Het achtste seizoen eindigde afgelopen voorjaar in de Verenigde Staten en verschijnt nu dus op Netflix.

➡ Op 1 november zijn in totaal 36 titels verschenen! Bekijk het overzicht

Broadchurch seizoen 3

In Broadchurch draait het om de moord op Danny Latimer. Het kind wordt op het strand gevonden en Ellie Miller (de lokale agente die het slachtoffer en zijn familie goed kent) en Alec Hardy (de eigenzinnige rechercheur die uit de grote stad komt met een duister verleden) worden met de zaak belast. Het volledige kuststadje wordt op zijn kop gezet om de moordenaar te vinden. Het tweede seizoen draait om de rechtszaak en tegelijkertijd wordt het verleden van Alec duidelijk.

➡ Deze titels verschijnen in november op Netflix

Hij is de grote stad ontvlucht omdat hij een moordzaak niet opgelost kreeg. Ondanks zware lichamelijke problemen krijgt hij een herkansing. Nu verschijnt het derde en laatste seizoen op Netflix. Alec en Ellie moeten de verkrachting van Trish Winterman zien op te lossen, terwijl de hoofdpersonages uit de eerste twee seizoenen nog altijd hun leven op orde proberen te krijgen. Vanaf 1 november zijn de slotafleveringen van Broadchurch te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?